tennispro

TENNISPRO BESPANMACHINE CB-10

De CB-10 heeft alle voordelen van de CB-10 Pro, maar heeft twee dubbele klemmen in plaats van de centrale klemmen. Deze machine is geschikt voor frequent gebruik: 15 tot 20 bespanningen per maand. Het beweegbare armsysteem maakt een snelle installatie van het frame mogelijk en zorgt voor een uitstekende houvast.

Meer info
  • GRATIS verzending vanaf 75€
  • 14-dagen bedenktijd
€ 559,00
€ 489,00
Adviesprijs : € 559,00
Available stock : 5+
Maattabel
loader
Loading

De CB-10 heeft alle voordelen van de CB-10 Pro, maar heeft twee dubbele klemmen in plaats van de centrale klemmen. Deze machine is geschikt voor frequent gebruik: 15 tot 20 bespanningen per maand. Het beweegbare armsysteem maakt een snelle installatie van het frame mogelijk en zorgt voor een uitstekende houvast.

Geleverd als geschenk:

De machine wordt geleverd met een geschenk van snaren en accessoires ter waarde van 52€ (dit geschenk wordt u aangeboden in het winkelmandje en dient manueel toegevoegd te worden).

Meer info:

1. Spansysteem: Snelle snaarvergrendeling dankzij ons cilindrisch spansysteem met twee klemmen gemonteerd op een kriksysteem. Perfecte hechting van de tractietrommel verkregen door een projectie van diamantpoederdeeltjes, waardoor elk risico op wegglijden van de snaar wordt vermeden. Regelbare spanning van 9 tot 39 kg.

2. snaarvergrendelingssysteem: twee dubbele klemmen maken het mogelijk de staanders parallel te klemmen, d.w.z. afwisselend een snaar naar rechts en dan naar links, wat wordt aanbevolen voor hoog gespannen snaar , waardoor elk risico op vervorming van het frame wordt vermeden. druk instelbaar zonder gereedschap: een manueel instelbare knop maakt het mogelijk de druk van de klem op de snaar aan te passen volgens de diameter ervan.

3. ondersteuning van het frame en gereedschap:- beweegbaar armsysteem voor een snellere installatie van het frame en een uitstekende ondersteuning - verstelbare bankschroef voor het bespannen van alle soorten rackets (tennis, squash, badminton) met de best mogelijke stabiliteit - 6 steunpunten voor het bespannen van het frame. -6 steunpunten voor een uitstekende ondersteuning van alle soorten frames. -Onze CB-10 bespanmachines worden geleverd met een complete set bespangereedschap: een priem, een snaargeleider, multifunctionele tangen en afstelsleutels. Een geïntegreerd gereedschapsvak zorgt voor opslag.

4. Snel bespannen: het duurt slechts 25 minuten om een racket te bespannen met deze machine.

5. Gebruiksvriendelijk: een gedetailleerde "hoe te bespannen" wordt gratis bij elke machine geleverd. Dit zal u helpen en begeleiden bij uw eerste bespanningen.

6. Compact en vervoerbaar: Met een gewicht van slechts 12,5 kg is deze machine gemakkelijk te vervoeren.

7. Badminton en squash: De CB-10 kan ook badminton- en squashrackets bespannen.

8. Garantie: De CB-10 heeft 5 jaar garantie op het mechanische gedeelte en 2 jaar op de klemmen, de bekken van de tractietrommel en het gereedschap.

Technische kenmerken

Referentie CB10
contact phone Telefonisch op het nummer 0858881615 (NL) of 092737200 (BE)

Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u

contact mail Via e-mail

op het adres [email protected]
of door het contactformulier in te vullen.