Night Session: 15% extra korting
Op adidas, Asics, Babolat, Head en Wilson schoenen met de code NIGHT15

Accessoires tennis

Filters

Fermer
PRIJS

1-96 / 538

Product 1 tot 96 van de 538
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Filters

Fermer
PRIJS

1-96 / 538

Product 1 tot 96 van de 538
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

TENNISACCESSOIRES : DENK AAN DETAILS!

Accessoires tillen de prestaties van je racket naar een hoger niveau. Een racket voorzien van het juiste tennisaccessoire is van essentieel belang. Beperk trillingen bij balimpact met een ronde trillingsdemper of een lange trillingsdemper. Kies voor maximaal comfort tijdens het tennissen door het racket te voorzien van de juiste grip of overgrip. Kleverige overgrips, zachte overgrips en overgrips in diverse kleuren zijn beschikbaar op onze site. De meeste spelers kiezen voor een synthetische grip, maar wil je maximaal speelcomfort, kies dan voor een lederen grip. Racketaccessoires van de beste merken voor de beste prijs: Tournagrip, Babolat, Wilson, Head, Tecnifibre, Yonex ... Tevens heeft Tennispro een breed assortiment aan vervangendetubingsets om de originele tubings van het racket te vervangen.

PERSONALISEER JE RACKET MET ONZE TENNISACCESSOIRES

Tal van accessoires om je tennisracket te personaliseren vind je op Tennispro.nl : loodstrips, gripvergroters, sjablonen om merklogo’s op snaren aan te brengen en zelfs diverse tuningmateriaal. Bij Tennispro vind je alle tennisaccessoires om je als een pro uit te rusten.

DE JUISTE VOORBEREIDING OM GOED TE PRESTEREN OP DE TENNISBAAN

Om het lichaam optimaal voor te bereiden op tennis, is een goede fysieke conditie van de tennisspeler of tennisspeelster niet te onderschatten. Of je traint op jezelf of met een coach, met het nodige trainingsmateriaal kan je grenzen verleggen. Tennispro.nl biedt trainingsmateriaal voor tennis aan : gymballen, fitnessmatten, gewichten, weerstandsbanden, conditieladders… al het materiaal voor een training op maat.

Maak jouw keuze uit onze tennisaccessoires!

GEZONDE VOEDINGSSUPPLEMENTEN VOOR DE SPORTER

Voor, tijdens en na de inspanning; het wordt aanbevolen door sportvoedingsdeskundigen om goed te eten en hydrateren om de prestaties te optimaliseren, maar ook om te herstellen na een tenniswedstrijd. Van voedingssupplementen tot energierepen en energiedranken, we bieden producten van de merken Apurna en Energysport aan om je prestaties naar een hoger niveau te tillen en het energieverlies te beperken.