adidas

ADIDAS ADIZERO CYBERSONIC ALL COURT TENNISSCHOENEN DAMES

De adidas Women's Adizero Cybersonic All-Court schoen geeft je een gevoel van snelheid dat je nog nooit eerder in een tennisschoen hebt ervaren. Alles is berekend om u het snelst mogelijke voetenwerk te geven om elk schot zo goed mogelijk te spelen. Het witte, blauwe en paarse kleurenschema accentueert het gevoel van snelheid en destabiliseert je tegenstanders.

Meer info
eco tag
Primegreen : 50% de matériaux recyclés
  • GRATIS verzending vanaf 75€
  • 14-dagen bedenktijd
-45%
€ 180,00
€ 99,90
Adviesprijs : € 180,00
1

Kies uw kleur

2

Kies uw maat

Kies uw Maat

Maattabel
loader
Loading

Deze adidas Women's Adizero Cybersonic All-Surface Shoes zijn ideaal voor spelers die op zoek zijn naar absolute snelheid op de baan. Combineer je explosieve voetenwerk met deze schoen om uitzonderlijke snelheid te bereiken.

Het bovenwerk is gemaakt van een zeer lichte mesh om het gewicht van deze schoen te verlagen en tegelijkertijd het ademend vermogen te vergroten. Het meest gevoelige deel van de binnenvoet is beschermd met Recycled Adituff, een technologie gemaakt van gerecycled Boost, om slijtage bij het uitglijden te beperken.
De tussenzool bevat Dual Density Lightstrike, een schuim met dubbele dichtheid voor demping en uitzonderlijke energieteruggave voor een gemakkelijkere start, en de Energyrods-innovatie: een ring rond de hiel die aansluit op een plaat in de zool voor voortstuwing, ondersteuning en stabiliteit.
De buitenzool is gemaakt van Adiwear en biedt uitstekende duurzaamheid en grip dankzij de combinatie van visgraatprofiel van verschillende diktes.

Aan de technische kant:

- Energyrods: De energyrods zijn zichtbaar in de hiel en onder de schoen en vergemakkelijken de voortstuwing, verbeteren de ondersteuning van de middenvoet en zetten de hiel vast.
- Lichtgewicht mesh Primegreen: Bovenwerk van speciaal voor dit model gemaakt mesh voor maximale lichtheid en ademend vermogen.
- Dual Density Lightstrike: Een tussenzool die dichter bij de grond ligt voor een beter gevoel en gemaakt is met twee dichtheden schuim voor meer dynamiek en een betere energieteruggave met behoud van lichtheid.
- Gerecycled Adituff: Voorvoetversterking gemaakt van gerecyclede Boost-technologie.
- Adiwear: Extreem slijtvast rubber dat grip op alle oppervlakken bevordert voor gemakkelijke bewegingen en richtingsveranderingen.
- Geofit: Hielstuk om uw voet op zijn plaats te houden en tegelijkertijd comfort te bieden

Technische kenmerken

Kleur Blanc, Bleu et Violet
Ondergrond ALL COURT
Referentie GY9640
Niet-markerende zool Non
contact phone Telefonisch op het nummer 0858881615 (NL) of 092737200 (BE)

Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u

contact mail Via e-mail

op het adres [email protected]
of door het contactformulier in te vullen.

* Adviesprijs leverancier