adidas

ADIDAS ADIZERO CYBERSONIC GRAVEL TENNISSCHOENEN DAMES

De Adidas Adizero Cybersonic gravel schoen voor dames geeft je een gevoel van snelheid dat je nog nooit eerder in een tennisschoen hebt ervaren. Alles is berekend om je het snelst mogelijke voetenwerk te geven om elk schot zo goed mogelijk te spelen. Het witte, rode en blauwe kleurenschema zal het gevoel van snelheid accentueren en je tegenstanders destabiliseren.

Meer info
eco tag
Primegreen: 50% gerecycleerd polyester
  • GRATIS verzending vanaf 75€
  • 14-dagen bedenktijd
-45%
€ 180,00
€ 99,00
Adviesprijs : € 180,00
1

Kies uw kleur

2

Kies uw maat

Kies uw Maat

Maattabel
loader
Loading

Deze Adidas Adizero Cybersonic gravel schoenen voor dames zijn ideaal voor spelers die op zoek zijn naar absolute snelheid op de baan. Combineer je explosieve voetenwerk met deze schoen om uitzonderlijke snelheid te bereiken.

Het bovenwerk is gemaakt van een zeer lichte mesh om het gewicht van deze schoen te verlagen en tegelijkertijd het ademend vermogen te vergroten. Het meest gevoelige deel van de binnenkant van de voet is beschermd met Recycled Adituff, een technologie gemaakt van gerecyclede Boost, om slijtage te beperken.
De tussenzool bevat Dual Density Lightstrike, een schuim met dubbele dichtheid voor demping en uitzonderlijke energieteruggave voor een gemakkelijkere start, en de innovatie Energyrods: een ring rond de hiel die aansluit op een plaat in de zool voor voortstuwing, ondersteuning en stabiliteit.
De buitenzool van Adiwear biedt uitstekende duurzaamheid en grip dankzij het visgraatpatroon.

Technische kenmerken:

- Energyrods: De energyrods zijn zichtbaar in de hiel en onder de schoen en zullen de voortstuwing vergemakkelijken, de ondersteuning van de middenvoet verbeteren en de hiel vastzetten.
- Lichtgewicht mesh Primegreen: Bovenwerk van custom mesh voor dit model voor maximale lichtheid en ademend vermogen.
- Dual Density Lightstrike: Een tussenzool die dichter bij de grond ligt voor een beter gevoel en gemaakt is met twee dichtheden schuim voor meer dynamiek en een betere energieteruggave met behoud van lichtheid.
- Recycled Adituff: Voorvoetversteviging gemaakt van gerecyclede Boost-technologie.
- Adiwear: Extreem slijtvast rubber dat grip op alle ondergronden bevordert voor gemakkelijke bewegingen en richtingsveranderingen.
- Geofit : Hielstuk om je voet op zijn plaats te houden en tegelijkertijd comfort te bieden.

Technische kenmerken

Kleur Wit, blauw en rood
Ondergrond GRAVEL
Referentie HQ5924
Niet-markerende zool Non

Speler die gebruik maakt van dit product

contact phone Telefonisch op het nummer 0858881615 (NL) of 092737200 (BE)

Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u

contact mail Via e-mail

op het adres [email protected]
of door het contactformulier in te vullen.

* Adviesprijs leverancier