adidas

ADIDAS ADIZERO UBERSONIC GRAVEL TENNISSCHOENEN DAMES

De adidas Adizero Ubersonic 4  gravel tennisschoen neemt het beste van de vorige versies om zowel esthetisch als technisch een succesvol model af te leveren. Het bovenwerk is gestroomlijnd voor maximaal comfort, terwijl de tussenzool is herwerkt voor nog betere demping voor aanvallende spelers die een lichtgewicht schoen willen die hen bij elke beweging vergezelt. Het blauwe, witte en zwarte kleurenschema van de schoen geeft uw outfit extra pit.

Meer info
  • GRATIS verzending vanaf 75€
  • 14-dagen bedenktijd
-41%
€ 150,00
€ 88,95
Adviesprijs : € 150,00
1

Kies uw kleur

2

Kies uw maat

Kies uw Maat

Maattabel
loader
Loading

De adidas Adizero Ubersonic 4 gravel tennisschoen is perfect voor spelers die op zoek zijn naar een lichter gewicht voor snellere bewegingen op de baan.
adidas heeft voor dit model het Primegreen-programma opgenomen, waarbij gerecycleerd polyester wordt gebruikt om de schoenen te maken en een betere ecologische voetafdruk te hebben.
Het 360 mesh, dat door het hele bovenwerk wordt gebruikt, is naadloos voor superieur comfort. Het biedt ook een uitstekend ademend vermogen om vocht gemakkelijker af te voeren.

De tussenzool bevat Lightstrike technologie die de demping en dynamiek optimaliseert en tegelijkertijd meer lichtheid biedt voor meer comfort en snelheid.

Een schoen die bij uw prestaties past!

Technische kant:

- Lightstrike demping: dempingssysteem in de tussenzool dat zorgt voor comfort, dynamiek en lichtheid voor snellere bewegingen.
- De voorvoet is voorzien van Adituff-technologie met toegevoegd TPU om de weerstand te verhogen tegen de slijtagepunten die door de bewegingen van de tennisser worden gegenereerd.
- De buitenzool heeft Adiwear-technologie en is gemaakt van zeer slijtvast rubber dat tractie biedt op alle oppervlakken voor gemakkelijke bewegingen en richtingsveranderingen.
- Geïntegreerde inlegzool

Technische kenmerken

Gewicht 356 g (schoenenmaat 38)
Kleur Bleu, blanc, noir
Ondergrond GRAVEL
Referentie GV9525
Niet-markerende zool Non
contact phone Telefonisch op het nummer 0858881615 (NL) of 092737200 (BE)

Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u

contact mail Via e-mail

op het adres [email protected]
of door het contactformulier in te vullen.

* Adviesprijs leverancier