adidas

ADIDAS ADIZERO UBERSONIC GRAVEL TENNISSCHOENEN DAMES

De Adidas Adizero Ubersonic 4 gravel tennisschoen voor dames neemt het beste van eerdere versies om een succesvol model te leveren, zowel esthetisch als technisch. Het bovenwerk is gestroomlijnd voor maximaal comfort, terwijl de tussenzool herwerkt is om nog betere demping te bieden voor aanvallende spelers die een lichte schoen willen om mee op pad te gaan. Het grijze, blauwe en witte kleurenschema van de schoen geeft je outfit extra pit.

Meer info
eco tag
Primegreen: 50% gerecycleerde materialen
  • GRATIS verzending vanaf 75€
  • 14-dagen bedenktijd
-47%
€ 150,00
€ 79,00
Adviesprijs : € 150,00
1

Kies uw kleur

2

Kies uw maat

Kies uw Maat

Maattabel
loader
Loading

De Adidas Adizero Ubersonic 4 gravel tennisschoen voor dames is perfect voor spelers die op zoek zijn naar een lichter gewicht voor snellere bewegingen op de baan.
Adidas heeft het Primegreen-programma op dit model opgenomen, dat bestaat uit het gebruik van gerecycled polyester om de schoenen te maken en een betere ecologische voetafdruk te hebben.
Het 360 mesh, gebruikt in het hele bovenwerk, is naadloos voor superieur comfort. Het biedt ook een uitstekend ademend vermogen voor een betere vochtafvoer.

De tussenzool bevat Lightstrike-technologie die de demping en dynamiek optimaliseert en tegelijkertijd meer lichtheid biedt voor meer comfort en snelheid.

Een schoen die bij uw prestaties past!

Technische kenmerken:

- Mesh Primegreen: Materiaal gemaakt van gerecycled polyester, verzameld uit de oceanen.
- Lightstrike demping: dempingssysteem in de tussenzool dat comfort, dynamiek en lichtheid biedt voor snellere bewegingen.
- De voorvoet is voorzien van Adituff-technologie met toegevoegd TPU om de weerstand te verhogen tegen de slijtagepunten die ontstaan door de bewegingen van de tennisser.
- De buitenzool is voorzien van Adiwear-technologie en is gemaakt van zeer slijtvast rubber dat tractie biedt op alle ondergronden voor gemakkelijke bewegingen en richtingsveranderingen.
- Geïntegreerde inlegzool

Technische kenmerken

Gewicht 335 g (schoenenmaat 38)
Kleur Grijs, blauw en wit
Ondergrond GRAVEL
Referentie HQ8374
Niet-markerende zool Non
contact phone Telefonisch op het nummer 0858881615 (NL) of 092737200 (BE)

Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u

contact mail Via e-mail

op het adres [email protected]
of door het contactformulier in te vullen.

* Adviesprijs leverancier