adidas

ADIDAS DEFIANT SPEED ALL COURT TENNISSCHOENEN

De adidas Adizero Defiant Speed All Surfaces schoen is perfect voor dynamische spelers met een lichte, voorwaartse beweging. De schoen is gebaseerd op de Adizero Defiant Bounce en heeft een versterkt bovenwerk van textiel voor stabiliteit en comfort. Het zwarte kleurenschema met reflecterende en iriserende pigmenten is geïnspireerd op de kleuren van het nachtleven van Miami.

Meer info
eco tag
Primegreen : 50 % de matériaux recyclés
Speciale aanbiedingen :
  • GRATIS verzending vanaf 75€
  • 14-dagen bedenktijd
-41%
€ 110,00
€ 64,90
Adviesprijs : € 110,00
1

Kies uw kleur

2

Kies uw maat

Kies uw Maat

Maattabel
loader
Loading

Deze adidas Adizero Defiant Speed All Surfaces tennisschoenen zijn perfect voor spelers met een levendig en dynamisch voetenwerk, dankzij hun grote lichtheid en geoptimaliseerde demping.
De hiel- en voorvoetdemping verbeteren de pasvorm van de schoen voor stabiliteit onderweg, met behoud van maximaal comfort. De tussenzool bevat het Bounce-systeem, dat de schok van de impact met de grond absorbeert en maximale energie afgeeft voor een snellere beweging. Elk detail is ontworpen voor comfort, ondersteuning en dynamiek tijdens tenniswedstrijden.

Technische kant:

- De voorvoet is voorzien van Adituff-technologie met toegevoegd TPU om de weerstand te verhogen tegen slijtagepunten die ontstaan door de bewegingen van de tennisser.
- De buitenzool heeft Adiwear-technologie en is gemaakt van zeer slijtvast rubber dat tractie biedt op alle oppervlakken voor gemakkelijke bewegingen en richtingsveranderingen.
- De tussenzool is voorzien van Bounce-technologie voor extra demping en verlichting.

Technische kenmerken

Gewicht 313 g (schoenenmaat 42)
Kleur Noir
Ondergrond ALL COURT
Referentie HQ8457
Niet-markerende zool Non
contact phone Telefonisch op het nummer 0858881615 (NL) of 092737200 (BE)

Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u

contact mail Via e-mail

op het adres [email protected]
of door het contactformulier in te vullen.

* Adviesprijs leverancier