asics

ASICS SOLUTION SPEED FF GRAVEL TENNISSCHOENEN

Na een succesvol eerste jaar dankzij een lichter gewicht, betere demping en een vernieuwd ontwerp, is de Asics Solution Speed FF  schoen terug met een stijlvolle witte en grijze combinatie die je de koning van het veld zal maken.

Meer info
  • GRATIS verzending vanaf 75€
  • 14-dagen bedenktijd
-33%
€ 150,00
€ 99,95
Adviesprijs : € 150,00
1

Kies uw kleur

2

Kies uw maat

Kies uw Maat

Maattabel
loader
Loading

Lichtgewicht, geoptimaliseerd reizen, verbeterde demping en verlengde duurzaamheid: dat zijn de basisprincipes van de Asics Solution Speed FF schoen.

De bovenkant is volledig opnieuw ontworpen en is gemaakt van PU voor een betere weerstand, terwijl de hele constructie naadloos is gemaakt voor meer comfort.
De tong is voorzien van Anti-Gravel Tongue technologie om te voorkomen dat zand in de schoen dringt en dat ongewenste objecten in andere oppervlakken terechtkomen.
Voor de demping zorgt de combinatie van Gel en het nieuwe Flytefoam-middenzoolmateriaal voor een groot comfort, zodat je je uitsluitend op het spel kunt concentreren.
De mogelijkheid om te bewegen is ook verbeterd met de toevoeging van het Twistruss-stuk onder de zool, waardoor een betere zijdelingse beweging mogelijk is en de Flexion Fit-technologie aan de voorkant van de voet, die je bewegingen zal volgen.
De Ortholite binnenzool zal perfect zijn om de vorm van je voet te behouden en je een zeer interessant comfort te bieden.

Technische kenmerken:

- Flytefoam tussenzool: Nieuw materiaal ontwikkeld om de demping van de tussenzool te verbeteren door toevoeging van organische vezels en om meer lichtheid te bieden.
- Flexion Fit: Werkte voorvoet om een ideale flexie van de voet naar binnen, naar buiten en naar voren toe mogelijk te maken.
- Twistruss: Onderdeel dat zich onder de buitenzool bevindt en dat de stabiliteit en de grip verbetert terwijl je je vrijer kunt bewegen.
- P-Guard: Versterkt rubber aan de binnenzijde van de voet om de duurzaamheid te verbeteren.
- Anti-Gravel Tongue: Tong die is gemaakt om te voorkomen dat zand en externe elementen in de schoen terechtkomen.
- Rearfoot and Forefoot GEL® : Gelunits in de hiel en de voorvoet om de demping te verbeteren en de dynamiek te verhogen.
- AHAR+: Het sterkste rubber dat beschikbaar is, geplaatst op belangrijke delen van de buitenzool om je nog meer grip en duurzaamheid te geven.
- Medial Heel PU Guard: PU-stuk dat de houvast van de voet in de hiel zal verbeteren.

Technische kenmerken

Gewicht 313 g g (schoenenmaat 42)
Kleur Blanc
Ondergrond GRAVEL
Referentie 1041A187-100
Niet-markerende zool Non

Speler die gebruik maakt van dit product

contact phone Telefonisch op het nummer 0858881615 (NL) of 092737200 (BE)

Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u

contact mail Via e-mail

op het adres [email protected]
of door het contactformulier in te vullen.

* Adviesprijs leverancier