10% korting op de hele site met de code FALL10

BABOLAT TENNIS : ONTDEK HET MERK

babolat

Ontdek het universum van de Babolat rackets

Vind uw ideale tennisracket in de verschillende reeksen van Babolat tennisrackets. Het meest bekende racket is de Pure Aero, het iconische racket voor spelers die veel spin waarderen en tevens het racket dat door Rafael Nadal wordt gebruikt. De Pure Drive is het racket voor spelers die op zoek zijn naar power om punten met een winner af te werken, dit is ook het model van Garbine Muguruza en Fabio Fognini. De Pure Strike is ideaal voor aanvallende spelers die op zoek zijn naar controle, zoals Dominic Thiem. Maar Babolat biedt ook verschillende reeksen aan voor recreatieve of beginnende spelers zoals de Boost rackets. Ook uw kinderen zullen een racket naar wens vinden tussen de junior rackets, beschikbaar van maat 17 tot maat 26.

babolat Babolat

Het universum van de Babolat schoenen

Babolat tennisschoenen zijn geschikt voor alle spelers dankzij de Propulse reeks, perfect voor snelle en explosieve bewegingen, en dankzij de Jet-serie, die heel licht en dynamisch is. Alle prijsklassen zijn aanwezig, zowel voor competitieve spelers (Jet Mach II, Propulsion Rage en Propulsion Fury), als voor regelmatige spelers (Propulse Blast en Jet Tere) en voor recreatieve spelers of mensen die comfort zoeken (SFX en Pulsion). De Babolat-schoenen, gebruikt door Benoît Paire, zijn een garantie voor duurzaamheid dankzij de samenwerking met Michelin voor de productie van de zolen.

header pure aero Ontdek de Propulse Fury 3 schoenen

Het universum van de Babolat kleding

U vindt Babolat tenniskleding in deze 3 productlijnen: het Compete assortiment waar u outfits vindt die inspelen op nieuwe trends. Dit assortiment staat garant voor een originele look op de baan. De Play-serie, die kleding presenteert die gemakkelijk te matchen is voor team outfits. En het Exercise assortiment waar u alle katoenen producten kunt vinden voor uw tennistraining: van t-shirts en jassen tot sweatshirts en broeken.

Het universum van de Babolat Teamwear

Hier vind je alles wat je nodig hebt voor heren-, dames- en juniorclubkleding: T-shirts, shorts, poloshirts, tanktops... Zo kan je trots de kleuren van jouw club verdedigen tijdens de teamcompetitie. Deze Babolat clubkleding is verkrijgbaar in verschillende kleuren om de beste combinatie voor uw team te vinden.

Het universum van de Babolat tassen

Babolat tennistassen passen perfect bij de rackets dankzij de uniforme ontwerpen. U vindt er ook een assortiment van Duffeltassen die niet alleen perfect zijn voor tennis, maar ook voor andere activiteiten. De uitbreidbare tassen zullen al uw verwachtingen inlossen dankzij de mogelijkheid om hun grootte aan te passen met een rits. Ook aan de junioren werd gedacht met een collectie die speciaal aan hen is gewijd met kleurrijke en originele rugzakken.

Het universum van de Babolat snaren

Babolat is een van de weinige merken die natuurlijke darmsnaren aanbiedt met zijn beroemde VS Touch. Maar ze lopen ook voorop in de innovatie van monofilament- en multifilamentsnaren. Snaren zoals de RPM Blast, RPM Hurricane of Xcel hebben zich al bewezen en worden door zowel amateur- als professionele spelers gewaardeerd.

Het padeluniversum van Babolat

Met de hulp van Juan Lebron, nummer 1 van de wereld in 2019, zet Babolat verder in op padel met een groeiend team Bastien Blanqué, Victoria Iglesias, Fernando Poggi om steeds efficiëntere producten te ontwikkelen, zoals zijn beroemdste racket: de Viper Carbon. Maar Babolat is ook het eerste merk dat een schoen speciaal voor de padel aanbiedt: de Jet Premura.

padel babolat

ONTDEK DE VOLLEDIGE BABOLAT COLLECTIE

Cordages RPM

We nodigen u graag uit om samen met ons, Tennispro.nl, het bekende Franse merk Babolat te ontdekken. Babolat is reeds sinds 1875 gespecialiseerd in tennis en paddel. De knowhow op vlak van tennissnaren hoeft niet langer bewezen te worden, maar Babolat is ook wereldwijd gekend voor zijn tennisrackets. Ook professionele tourspelers zoals Rafael Nadal, Jo-Wilfried Tsonga, Dominic Thiem, Fabio Fognini, Garbine Muguruza en Alizé Cornet kiezen voor een Babolat-racket.
Als partner van Wimbledon ontwikkelt Babolat elk jaar een gamma dat speciaal gewijd is aan deze Grand Slam, met onder meer tennistassen, rackets en accessoires. Het merk heeft naam gemaakt met herkenbare tennisrackets zoals het Babolat Pure Aero racket, voorheen bekend als AeroPro Drive, gebruikt door Rafael Nadal. Maar ook dankzij het Pure Drive model en de Pure Strike collectie.

Babolat tenniskleding wordt vaak gebruikt door tennisclubs om clubkleding te maken voor heren-, dames- en jeugdteams. Babolat tenniskleding wordt ook gebruikt door spelers op het professionele circuit dankzij het design en de kwaliteit.
Voor de ontwikkeling van tennisschoenen werkt Babolat samen met Michelin voor de productie van de buitenzool, dit om u een betere duurzaamheid te bieden. U vindt er de Propulse Fury, Jet Mach II en Jet reeksen, ideaal voor competitiespelers en de Propulse Blast, SFX of Pulsion schoenen voor recreatieve spelers.
Babolat tennisballen worden gewaardeerd om hun duurzaamheid.
Dankzij een groot aanbod monofilament- , multifilament- , hybride en natuurlijke darmsnaren zoals RPM Blast, Pro Hurricane Tour, Xcel, VS Touch... zal u zeker een snaar naar wens vinden.
Babolat tennistassen worden gebruikt op het ATP- en WTA-circuit door professionele spelers dankzij hun aangename kleuren, aanpasbare grootte zoals bij het Expandable-model en een grote duurzaamheid. Babolat Pure tassen bieden je alles wat je nodig hebt om goed te presteren.
Babolat richt zich ook op padel door het aanbieden van een volledig assortiment paddelrackets, paddelzakken, paddelschoenen en ballen.