babolat

BABOLAT EVO DRIVE TOUR TENNISRACKET

KRACHTWENDBAARHEIDTOLERANTIE

Het Babolat Evo Drive racket is geïnspireerd op het racketontwerp van Fabio Fognini en Garbine Muguruza, maar zal meer spelers aanspreken dankzij een groter racketblad en een lager gewicht. Een solide model met een metallic blauwe basis dat ideaal is voor de recreatieve speler en ook de betere speler tevreden zal stellen die op zoek is naar meer kracht en een aangenamer gevoel bij elke slag. 

Meer info
Speciale aanbiedingen :
  • GRATIS verzending vanaf 75€
  • 14-dagen bedenktijd
€ 169,95
€ 144,95
  • Koop 2 voor € 139,95 per stuk.
Adviesprijs : € 169,95
1

Kies uw gripmaat

Maattabel
illustration lightbulb

De tuning dienst stelt u voor
2 geheel identieke rackets

2

Kies uw snaren

Rope guide
loader
Loading

Voordelen : Kracht - Tolerantie - Wendbaarheid

Het Babolat EVO Drive Tour tennisracket heeft een groot racketblad (660 cm²) dat je veel vergevingsgezindheid en extra power zal geven bij impact met de bal.
Zijn gewicht van 285 g en balans van 32 cm geven dit racket een wendbaar gevoel om de versnelling van de kop van het racket te verhogen voor betere spin en responsiviteit.
Het open snarenpatroon (16x19) zal interessant zijn om met veel spin te spelen en zal de nodige punch geven om je tegenstanders te domineren.

Spelerstype:

- Spelers van beginners- tot gemiddeld niveau die op zoek zijn naar een wendbaar racket met tolerantie en een groter racketblad.

Technologieën:

- SWX Pure Feel: Babolat zet zijn samenwerking met SMAC (Frans luchtvaartbedrijf) voort om meer comfort en betere speelsensaties te bieden dankzij het SMACWRAP-materiaal dat in het hart van het racket is geïntegreerd en de trillingen verspreidt.
- Elliptisch frame: Het elliptisch gevormde frame in het hart van het racket optimaliseert de torsieweerstand voor meer stabiliteit, gecontroleerder en krachtiger slaan.
- Woofer System: Het Woofer systeem optimaliseert de contacttijd tussen de snaar en de bal voor een beter gevoel en comfort.

Technische kenmerken

Gewicht onbespannen 285 g
Bladformaat 660 cm²
Balans onbespannen 32 cm
Snarenpatroon 16x19
Referentie 101433
contact phone Telefonisch op het nummer 0858881615 (NL) of 092737200 (BE)

Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u

contact mail Via e-mail

op het adres [email protected]
of door het contactformulier in te vullen.

* Adviesprijs leverancier