Babolat flag

Babolat : flag edition

Met de Babolat Flag rackets kunt u uw favoriete land steunen tijdens de spelen dit jaar in Tokyo, terwijl u een racket met exclusief design in handen heeft. Ontdek jouw favoriete modellen in deze unieke collectie : de Pure Aero, de Pure Drive, de Pure Strike 16x19 en de Boost. De landen die gekozen zijn voor deze limited edition rackets zijn: Frankrijk, USA, Japan, Italië, Brazilië, Argentinië en het Verenigd Koninkrijk.

Frankrijk

De Franse collectie bestaat uit 4 rackets en een Babolat Classic tas om jouw look af te werken in de Franse driekleuren blauw, wit en rood.

Babolat flag

Verenigde Staten

De USA collectie bestaat uit 4 rackets, alsook een Babolat Classic tas en overgrips om uw racket te verfraaien naar de Stars & Stripes.

Babolat flag

Japan

De Japanse collectie bestaat uit 4 rackets en een Babolat Classic tas om jouw look af te werken met de kleuren van het land van de opgaande zon.

Babolat flag

ITALIË

De Italiaanse collectie bestaat uit een Boost racket in de kleuren van het land : groen, wit en rood.

Babolat flag
babolat

BRAZILIË

De Braziliaanse collectie bestaat uit een Boost racket en een Babolat Classic tas in de kleuren van de Braziliaanse vlag : groen, geel en blauw.

Babolat flag
babolat
babolat

VERENIGD KONINKRIJK

De Britse collectie bestaat uit een Boost racket en Babolat Classic tas in de kleuren van de Union Jack : blauw, rood en wit.

Babolat flag
babolat
babolat

ArgentiniË

De Argentijnse collectie bestaat uit een Boost racket en een Babolat Classic tas om de witte en lichtblauwe Albiceleste kleuren te eren.

Babolat flag
babolat
babolat