babolat

BABOLAT JET RITMA PADEL/ALL COURT TENNISSCHOENEN DAMES

De Babolat Jet Ritma Padel schoenen zijn rechtstreeks geïnspireerd op het Jet Premura model, maar zijn aangepast om beter bij vrouwen te passen. Gebaseerd op de verzoeken van vele vrouwen, biedt deze Ritma een eleganter en vrouwelijker ontwerp, een vorm die meer is aangepast aan vrouwenvoeten en een grotere dynamiek. Nog steeds geheel gewijd aan de beoefening van padel, hebben deze schoenen een sobere en flitsende kleur dankzij de combinatie van grijs, limoen en turkoois, wat heel goed past bij de padelmentaliteit!

Meer info
Speciale aanbiedingen :
  • GRATIS verzending vanaf 75€
  • 14-dagen bedenktijd
-52%
€ 150,00
€ 71,95
Adviesprijs : € 150,00
1

Kies uw kleur

2

Kies uw maat

Kies uw Maat

Maattabel
loader
Loading

De Babolat Jet Ritma paddel schoen is een revolutie in het materiaal van deze sport! Omdat Babolat spelers zoals Victoria Iglesias wil uitrusten met de schoenen die het best geschikt zijn voor hun sport, hebben zij samengewerkt met het bedrijf Mondo, een fabrikant van synthetisch gras voor padelbanen, om je de Jet Ritma aan te bieden.

De zool is volledig gewijd aan padel en is opnieuw ontworpen om zich beter aan te passen aan zanderige velden. Daartoe is de diepte van de spanten vergroot, is hun breedte verkleind en zijn de spanten minder hoog om het zand beter af te voeren en minder te slippen.
De Matryx technologie is ook geëvolueerd in 2.0 om te profiteren van een nauwere pasvorm aan de voet dankzij de toevoeging van laterale filamenten die de voet zullen vasthouden.
De demping is naar achteren verplaatst om de schokken van de hiel beter te absorberen met KPRS-X, een verbeterde versie van Kompressor.
Deze Ritmaschoen, ontworpen voor dames, heeft een dunnere pasvorm, een herontworpen hiel om de voorwaartse overgang te bevorderen en een vrouwelijker ontwerp dankzij de verlaagde zijwand.

Een schoen ontworpen door padelspelers voor padelspelers!

Technische kenmerken:

- MatrYX 2.0: Geweven bovenwerk versterkt met zijwaartse filamenten voor lichtheid en ondersteuning.
- KPRS-X: Nieuwe technologie ontwikkeld door Babolat om de demping van de hiel te optimaliseren.
- Michelin-zool: twee expertises: Michelin en Babolat voor een zool aangepast aan elke maat. De nieuwe S-vormige lug maakt snel rijden in meerdere richtingen mogelijk. Versterkte weerstand tijdens het reizen dankzij een exclusieve rubbersamenstelling.
- OrthoLite: buitenzool ontworpen met geheugenschuim voor onmiddellijk comfort.
- Mondo: Samenwerking tussen Babolat en Mondo, een merk dat synthetisch gras voor padelbanen produceert, om een zool te creëren die het best aan de behoeften van padelspelers voldoet. De structuur werd in 2021 aangepast om nog meer grip te bieden op zandbanen dankzij kleinere noppen en dunnere chevrons.
- 360° Flex: Het voorste deel van de zool heeft drie grote flex inkepingen die de beweging vergemakkelijken en ervoor zorgen dat een groter deel van de voet op de grond staat voor een groter reactievermogen.

Technische kenmerken

Referentie 31S21753-3023
contact phone Telefonisch op het nummer 0858881615 (NL) of 092737200 (BE)

Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u

contact mail Via e-mail

op het adres [email protected]
of door het contactformulier in te vullen.

* Adviesprijs leverancier