babolat

BABOLAT JET RITMA PADEL SCHOENEN DAMES

De Babolat Jet Ritma padelschoen is rechtstreeks geïnspireerd op het Jet Premura model, maar is aangepast om beter bij vrouwen te passen. Gebaseerd op de verzoeken van veel vrouwen, biedt deze Ritma een eleganter en vrouwelijker ontwerp, een vorm die meer is aangepast aan vrouwenvoeten en een grotere dynamiek. Nog steeds geheel gewijd aan de beoefening van padel, hebben deze schoenen een sobere en flitsende kleur dankzij de combinatie van grijs, oranje en roos die heel goed bij de padelmentaliteit past!

Meer info
  • GRATIS verzending vanaf 75€
  • 14-dagen bedenktijd
-53%
€ 155,00
€ 72,95
Adviesprijs : € 155,00
1

Kies uw kleur

2

Kies uw maat

Kies uw Maat

Maattabel
loader
Loading

De Babolat Jet Ritma padelschoen is een revolutie in het materiaal van deze sport! Omdat Babolat spelers zoals Victoria Iglesias wil uitrusten met de schoenen die het best geschikt zijn voor hun sport, hebben zij in samenwerking met deze spelers en de firma Mondo, een fabrikant van kunstgras voor padelbanen, de Jet Ritma aangeboden.

De zool is volledig gewijd aan padel en is opnieuw ontworpen om zich beter aan te passen aan zandbanen. De diepte van de visgraat is vergroot, de breedte van de visgraat is verkleind en de spikes zijn lager geplaatst voor een betere zandafvoer en minder te slippen.
De Matryx technologie is ook geëvolueerd in 2.0 om te profiteren van een nauwere pasvorm aan de voet dankzij de toevoeging van laterale filamenten die de voet zullen vasthouden.
De demping is naar achteren verplaatst om de schokken bij de hiel beter op te vangen dankzij KPRS-X, een verbeterde versie van Kompressor.
Deze Ritma schoen, ontworpen voor dames, heeft een slankere pasvorm, een herontworpen hiel om de overgang naar voren te vergemakkelijken en een vrouwelijker ontwerp dankzij de verlaagde zijwand.

Een schoen ontworpen door padelspelers voor padelspelers!

Technische specificaties:

- MatrYX 2.0: Geweven bovenwerk versterkt met zijwaartse filamenten voor lichtheid en ondersteuning.
- KPRS-X: Nieuwe technologie ontwikkeld door Babolat om de demping van de hiel te optimaliseren.
- Michelin-zool: twee expertises: Michelin en Babolat voor een zool aangepast aan elke maat. De nieuwe S-vormige spike maakt een snelle en multidirectionele beweging mogelijk. Versterkte weerstand tijdens het verplaatsen dankzij een exclusieve rubbersamenstelling.
- OrthoLite: buitenzool ontworpen met geheugenschuim voor onmiddellijk comfort.
- Mondo: Samenwerking tussen Babolat en Mondo, een merk dat synthetisch gras voor padelbanen produceert, om een zool te creëren die het best aan de behoeften van padelspelers voldoet. De structuur in 2021 aangepast om nog meer grip te bieden op zandbanen dankzij kleinere noppen en dunnere chevrons.
- 360° Flex: Het voorste deel van de zool heeft drie grote flex inkepingen die de beweging vergemakkelijken en ervoor zorgen dat een groter deel van de voet op de grond staat voor een groter reactievermogen.

Technische kenmerken

Gewicht 219 g (schoenenmaat 38)
Referentie 31F21753-3024
contact phone Telefonisch op het nummer 0858881615 (NL) of 092737200 (BE)

Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u

contact mail Via e-mail

op het adres [email protected]
of door het contactformulier in te vullen.

* Adviesprijs leverancier