babolat

BABOLAT KID PULSION ALL COURT TENNISSCHOENEN

De Babolat Junior Pulsion schoen is opnieuw up-to-date gebracht met een moderne look in blauw, geel en wit. Herontworpen om aangepast te zijn aan de jongste spelers, zal dit model altijd lichtheid en comfort brengen, zodat je kampioen zijn training op de best mogelijke manier zal aanpakken.

Meer info
Speciale aanbiedingen :
  • GRATIS verzending vanaf 75€
  • 14-dagen bedenktijd
-36%
€ 45,00
€ 28,95
Adviesprijs : € 45,00
1

Kies uw kleur

2

Kies uw maat

Kies uw Maat

Maattabel
loader
Loading

Deze nieuwe versie, die nog veelzijdiger is dan de vorige, is ideaal voor beginnende tennissers en is vooral gericht op het comfort en de steun die hij biedt tijdens het spelen.
De combinatie van mesh en synthetische materialen biedt namelijk een echt compromis tussen lichtheid, ademend vermogen en steun.
De buitenzool, ontworpen met de expertise van Michelin, biedt een uitstekende grip en uitzonderlijke weerstand, zelfs op de meest schurende terreinen. Deze laatste, die soepeler is, wordt gecombineerd met een zachter materiaal dat meer comfort zal bieden. Een nieuw ontworpen buitenzool die ook de natuurlijke groei van de voet van je kind bevordert.

Technische kenmerken:

- Easy Fit-systeem: systeem waarmee de schoen gemakkelijker aan de voet kan worden aangetrokken
- Michelin-zool: geïnspireerd door rallybanden, de zool heeft uitstekende prestaties over een langere periode. De vorm en het profiel van de zool, het loopvlakpatroon en de samenstelling zijn enkele van de variabelen die de sterkte van Babolat schoenzolen bepalen.

Omdat Babolat Junior schoenen klein zijn, raden wij aan een maat groter te kiezen dan de gebruikelijke schoenmaat van je kind.

Technische kenmerken

Gewicht 173 g (schoenenmaat 38)
Kleur Bleu et Jaune
Ondergrond ALL COURT
Referentie 32S21518-4087
Niet-markerende zool Oui
contact phone Telefonisch op het nummer 0858881615 (NL) of 092737200 (BE)

Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u

contact mail Via e-mail

op het adres [email protected]
of door het contactformulier in te vullen.

* Adviesprijs leverancier