babolat

BABOLAT KID PULSION ALL COURT TENNISSCHOENEN

De Babolat Pulsion Kids schoen is opnieuw bijgewerkt met een moderne look in de kleuren van het Pure Aero Rafa racket: zwart, geel en fuchsia. De schoen is opnieuw ontworpen om geschikt te zijn voor jongere spelers en zal nog steeds lichtheid en comfort bieden zodat uw kampioen het meeste uit zijn trainingen kan halen.

Meer info
  • GRATIS verzending vanaf 75€
  • 14-dagen bedenktijd
-45%
€ 45,00
€ 24,95
Adviesprijs : € 45,00
1

Kies uw kleur

2

Kies uw maat

Kies uw Maat

Maattabel
loader
Loading

Deze nieuwe versie, ideaal voor beginners, is nog veelzijdiger dan zijn voorganger en richt zich op het comfort en de ondersteuning die hij biedt tijdens het spelen.
De combinatie van mesh en synthetische materialen zorgt namelijk voor een echt compromis tussen lichtheid, ademend vermogen en ondersteuning.
De buitenzool, ontworpen met de knowhow van Michelin, biedt uitstekende grip en uitzonderlijke weerstand, zelfs op het meest harde terrein. De buitenzool is flexibeler en wordt gecombineerd met een zachter materiaal dat meer comfort biedt. Een nieuw ontworpen zool die ook de natuurlijke groei van de voeten van uw kind bevordert.

Technische kenmerken:

- Easy Fit System: Een systeem dat het gemakkelijker maakt om de schoen aan uw voet te zetten.
- Michelin-zool: Geïnspireerd door rallybanden, biedt de zool uitstekende prestaties over een langere periode. Vorm en profiel van de zool, loopvlakpatroon en formulering zijn allemaal variabelen die de Babolat schoenzolen sterk maken.
- Niet-markerende zool

Babolat Junior schoenen vallen klein uit, dus we raden u aan een grotere maat te kiezen dan de gebruikelijke schoenmaat van uw kind.

Technische kenmerken

Gewicht 176 g (schoenenmaat 38)
Kleur Zwart, geel en paars
Ondergrond ALL COURT
Referentie 32F22518-2036
Niet-markerende zool Oui
contact phone Telefonisch op het nummer 0858881615 (NL) of 092737200 (BE)

Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u

contact mail Via e-mail

op het adres [email protected]
of door het contactformulier in te vullen.

* Adviesprijs leverancier