babolat

BABOLAT PURE AERO RUGZAK (NEW 2022)

Deze Babolat Pure Aero rugzak is een revolutie dankzij zijn aanpasbare vorm naargelang uw gebruik! U kunt namelijk een deel uitvouwen zodat u uw rackets volledig kunt opbergen, of u kunt ervoor kiezen om hem op te laten vouwen tot een klassieke rugzak.
De gekozen kleuren houden rechtstreeks verband met de Babolat Pure Aero-reeks rackets, die onder meer door Carlos Alcaraz, Felix Auger-Aliassime en Leylah Fernandez worden gebruikt. De zwarte basis met geel zal worden aangevuld met een gefragmenteerd geel, zwart en wit patroon voor extra punch!

Meer info
Speciale aanbiedingen :
  • GRATIS verzending vanaf 75€
  • 14-dagen bedenktijd
-29%
€ 84,95
€ 59,90
Adviesprijs : € 84,95
Available stock : 3
loader
Loading

Multifunctioneel, deze Babolat Pure Aero rugzak zal een perfecte bondgenoot zijn in je dagelijks leven, maar ook voor je tenniswedstrijden en trainingen! De opvouwbare zak is thermisch geïsoleerd met een nieuw Babolat materiaal gemaakt van gerecycleerd plastiek en biedt plaats aan 3 rackets, maar ook een tube ballen of een waterfles. Aan de zijkant is een vak met rits toegevoegd om een laptop veilig op te bergen.
In het hoofdvak passen uw kleren, schoenen (in een gratis canvas zak), handdoek en alles wat u verder nog nodig heeft!

Bovenop de tas bevindt zich een klein vakje met rits voor uw telefoon en sleutels, zodat u ze binnen handbereik hebt.

Een klein detail dat belangrijk is, het uiteinde van de ritssluiting is aangepast om de zak te kunnen vastzetten en ervoor te zorgen dat hij niet opengaat. Bovendien is deze nieuwe vorm ontworpen om te worden gebruikt als flesopener!

De Pure Aero tas heeft twee verstelbare, gewatteerde riemen om op uw rug te dragen en een handvat aan de bovenkant om met de hand te dragen.

Technische kenmerken

Vakken 2
Thermische isolatie Ja
Inhoud 3 rackets
Breedte 33 cm
Hoogte 47 cm
Diepte 20 cm
Schoenenvak Ja
Referentie 753101-370
contact phone Telefonisch op het nummer 0858881615 (NL) of 092737200 (BE)

Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u

contact mail Via e-mail

op het adres [email protected]
of door het contactformulier in te vullen.

* Adviesprijs leverancier