babolat

BABOLAT PURE AERO TEAM RACKET(285 GR) (NEW 2023)

KRACHTSPINWENDBAARHEID

Babolat heeft zijn Pure Aero racketreeks vernieuwd met een nieuw ontwerp met een gefragmenteerd geel, zwart en wit patroon voor extra punch! Met behoud van de spin grip waarvoor het beroemd is, zal deze reeks worden gebruikt door Carlos Alcaraz, Felix Auger-Aliassime en Leylah Fernandez. Deze Pure Aero Team heeft een uitstekende spin grip en veel kracht, terwijl hij toch gemakkelijk te hanteren blijft. 

Meer info
  • GRATIS verzending vanaf 75€
  • 14-dagen bedenktijd
-35%
€ 259,95

€ 169,95

€ 199,95

Adviesprijs : € 259,95
1

Kies uw gripmaat

Maattabel
illustration lightbulb

De tuning dienst stelt u voor
2 geheel identieke rackets

2

Kies uw snaren

Rope guide
loader
Loading

Voordelen voor de speler: spin- kracht - wendbaarheid

Het Babolat Pure Aero Team tennisracket is het ultieme wapen voor spelers die spin willen combineren met lichtheid en wendbaarheid. Deze versie is ontworpen met verschillende technologieën om het comfort te optimaliseren en toch de essentie van het gamma te behouden: spin.
Met een gewicht van 285 gram en een balans van 32 cm biedt dit Babolat Pure Aero Team racket wendbaarheid om te profiteren van zijn spin en je tegenstanders op afstand te houden.
Het bladformaat van 645 cm2 is perfect voor een mooie tolerantie met behoud van een goede balans tussen kracht en controle.
Het 16x19 snarenpatroon optimaliseert de snaarbeweging en verhoogt de kracht om je tegenstanders gemakkelijk te verschalken met krachtige, liftende slagen.
Tenslotte heeft Babolat ervoor gekozen om linnen toe te voegen in het frame en de schacht om een maximum aan trillingen te absorberen voor een optimaal comfort. De stijfheid van deze Pure Aero Team (71 Ra) biedt ook een goede controle voor een beter gevoel bij het slaan.

Speler type :

- Halfgevorderde spelers op zoek naar maximale spin, kracht en wendbaarheid.

Technologieën :

- Aeromodular³: aerodynamische framevorm om de luchtpenetratie van de racketkop te optimaliseren voor meer spin
- FSI Spin: Variabele snaarafstand voor meer kracht
- Woofer System: Geoptimaliseerde contacttijd tussen de snaar en de bal voor een beter gevoel en comfort
- NF2-TECH: Linnen inzetstukken toegevoegd aan het frame en de schacht om het comfort en de geluidskwaliteit bij balimpact te verbeteren
- SWX Pure Feel: materiaal gebruikt om minder trillingen te veroorzaken voor meer comfort

Technische kenmerken

Gewicht onbespannen 285 g
Technologieën Aeromodular³, FSI Spin, Woofer System , NF2-TECH, SWX Pure Feel 
Samenstelling Graphite
Bladformaat 645 cm²
Lengte 68.5 cm
Stijfheid 71 RA
Balans onbespannen 32 cm
Snarenpatroon 16x19
Referentie 101488
contact phone Telefonisch op het nummer 0858881615 (NL) of 092737200 (BE)

Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u

contact mail Via e-mail

op het adres [email protected]
of door het contactformulier in te vullen.

Testracket service:
  • U kunt maximaal 2 rackets testen voor een periode van 7 dagen. Als u twee rackets tegelijk wilt testen, moet u beide modellen tegelijk bestellen.
  • De prijs van 150€ die bij deze artikels wordt vermeld, is een WAARBORG die vóór de test moet worden betaald; zodra de rackets naar ons magazijn wordt teruggestuurd, wordt dit bedrag teruggestort. Er wordt geen terugbetaling uitgevoerd in geval van vertraagde en onaangekondigde retourzending. Waarschuwing: De betaling van een testracket betekent niet dat het racket aan u toebehoort.
  • Wanneer u voor de eerste keer een testracket bestelt, kan u ons een identiteitsbewijs en bewijs van domicilie sturen naar het volgende e-mailadres: [email protected]. Indien wij deze documenten niet ontvangen binnen de 7 dagen na onze e-mail, zullen wij overgaan tot een terugbetaling van uw bestelling om de rackets vrij te maken voor andere klanten. De betaling van uw bestelling kan niet per cheque worden voldaan.
  • Bestellingen voor testrackets worden alleen naar uw huisadres gestuurd. Verzending naar franchisewinkels is niet mogelijk.
  • De kosten voor het terugsturen van de testrackets zijn voor rekening van de klant. Daarom bieden wij u een kortingscode aan, die u samen met uw testracket ontvangt, voor elke aankoop van een nieuw racket:
    €7.50 korting bij de aankoop van een nieuw racket
    €15.00 korting bij aankoop van twee of meerdere nieuwe rackets
  • In geval van het niet retourneren van het testracket: een week later wordt u een ingebrekestelling gestuurd om deze situatie zo snel mogelijk te regulariseren, de racket(s) terug te geven of het verschuldigde saldo te betalen (nieuwe waarde van het racket (de racket(s)) - borg).
Bestel dit testracket

Waarborg
€100,00 TESTRACKET BEKIJKEN

* Adviesprijs leverancier