babolat

BABOLAT PURE DRIVE 110 TENNISRACKET (255 GR)

KRACHTTOLERANTIECOMFORT

De Babolat Pure Drive Serie, gebruikt door Lucas Pouille, Fabio Fognini, Garbine Muguruza en Sofia Kenin, is vernieuwd met een meer opvallend en modern design. Inderdaad, deze rackets spelen in op symmetrie en blauwtinten dankzij het gebruik van een mat marineblauw en een metaalblauw. De power van deze Pure Drives zal altijd uitzonderlijk zijn, terwijl hun explosiviteit en comfort weer verbeteren ten opzichte van de vorige versie.

Meer info
  • GRATIS verzending vanaf 75€
  • 14-dagen bedenktijd
-31%
€ 229,95
€ 157,90
Adviesprijs : € 229,95
1

Kies uw gripmaat

Maattabel
illustration lightbulb

De tuning dienst stelt u voor
2 geheel identieke rackets

2

Kies uw snaren

Rope guide
loader
Loading

Voordelen: Tolerantie - Kracht - Comfort

De Pure Drive 110 is perfect voor spelers die op zoek zijn naar kracht en wendbaarheid. Het gewicht van 255gr in combinatie met een balans van 33cm zorgt voor kracht en wendbaarheid voor alle spelers die op zoek zijn naar een licht en krachtig racket.
Zeer stijf (72 Ra), zal dit racket slechts licht vervormen bij de impact, maar zal maximale energie leveren voor steeds verwoestende slagen. Het resultaat? Een krachtig racket waarmee je je tegenstanders gemakkelijk kunt overmeesteren.
Het racketblad van 710 vierkante cm biedt veel tolerantie en kracht dankzij het trampoline effect. Het racket is verlengd (70cm) om meer kracht te leveren bij service en backhand.
Het 16x19 snaarpatroon met FSI-technologie is strakker om de snaarreactie bij een balimpact te verhogen, maar zorgt ook voor extra kracht en spin.

Spelerstype:

- Beginnende spelers op zoek naar kracht en tolerantie.

Technologieën:

- HTR-systeem: Grotere torsiestijfheid van het racket om energie terug te winnen en meer explosieve slagen te bereiken.
- SWX Pure Feel: Babolat zet de samenwerking met SMAC (Frans luchtvaartbedrijf) voort om meer comfort en betere speelsensaties te bieden dankzij het SMACWRAP-materiaal dat in het hart van het racket is geïntegreerd en dat de trillingen verspreidt.
- FSI Power: Het nieuwe snaarpatroon in combinatie met de diamantvormige tubings zorgt voor een grotere sweetspot voor meer kracht en een eenvoudigere centrering van de bal.
- Elliptisch frame: Het elliptisch gevormde frame in het hart van het racket optimaliseert de torsieweerstand voor stabiliteit, meer gecontroleerde en krachtige slagkracht.

Technische kenmerken

Gewicht onbespannen 255 g
Technologieën HTR System/SWX Pure Feel/FSI Power/Elliptic Frame
Samenstelling Graphite
Bladformaat 710 cm²
Lengte 70 cm
Stijfheid 72 RA
Balans onbespannen 33 cm
Snarenpatroon 16x19
Grip Syntec Team
Referentie 101449
contact phone Telefonisch op het nummer 0858881615 (NL) of 092737200 (BE)

Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u

contact mail Via e-mail

op het adres [email protected]
of door het contactformulier in te vullen.

Testracket service:
  • U kunt maximaal 2 rackets testen voor een periode van 7 dagen. Als u twee rackets tegelijk wilt testen, moet u beide modellen tegelijk bestellen.
  • De prijs van 150€ die bij deze artikels wordt vermeld, is een WAARBORG die vóór de test moet worden betaald; zodra de rackets naar ons magazijn wordt teruggestuurd, wordt dit bedrag teruggestort. Er wordt geen terugbetaling uitgevoerd in geval van vertraagde en onaangekondigde retourzending. Waarschuwing: De betaling van een testracket betekent niet dat het racket aan u toebehoort.
  • Wanneer u voor de eerste keer een testracket bestelt, kan u ons een identiteitsbewijs en bewijs van domicilie sturen naar het volgende e-mailadres: [email protected]. Indien wij deze documenten niet ontvangen binnen de 7 dagen na onze e-mail, zullen wij overgaan tot een terugbetaling van uw bestelling om de rackets vrij te maken voor andere klanten. De betaling van uw bestelling kan niet per cheque worden voldaan.
  • Bestellingen voor testrackets worden alleen naar uw huisadres gestuurd. Verzending naar franchisewinkels is niet mogelijk.
  • De kosten voor het terugsturen van de testrackets zijn voor rekening van de klant. Daarom bieden wij u een kortingscode aan, die u samen met uw testracket ontvangt, voor elke aankoop van een nieuw racket:
    €7.50 korting bij de aankoop van een nieuw racket
    €15.00 korting bij aankoop van twee of meerdere nieuwe rackets
  • In geval van het niet retourneren van het testracket: een week later wordt u een ingebrekestelling gestuurd om deze situatie zo snel mogelijk te regulariseren, de racket(s) terug te geven of het verschuldigde saldo te betalen (nieuwe waarde van het racket (de racket(s)) - borg).
Bestel dit testracket

Waarborg
€100,00 TESTRACKET BEKIJKEN

* Adviesprijs leverancier