babolat

BABOLAT PURE DRIVE JUNIOR 26 TENNISRACKET (250 GR)

Deze Babolat Pure Drive, speciaal voor jonge spelers, heeft een nieuw design in blauwe en zwarte tinten. Een licht en uiterst handig model dat uw kind perfect zal begeleiden bij het aanleren en bij zijn eerste wedstrijden.

Meer info
  • GRATIS verzending vanaf 75€
  • 14-dagen bedenktijd
-23%
€ 119,95

€ 91,90

€ 107,90

  • Koop 2 voor € 89,99 per stuk.
Adviesprijs : € 119,95
1

Kies uw gripmaat

Maattabel
illustration lightbulb

De tuning dienst stelt u voor
2 geheel identieke rackets

Rope guide
loader
Loading

Voordelen :

Dit Babolat Pure Drive Junior 26 racket is perfect om jonge tennissers tussen 1m40 en 1m55 te begeleiden in hun progressie. Een gewicht van 250g in combinatie met een racketblad van 645cm² zal dit racket kracht en vergevingsgezindheid brengen. De balans op 32,5 cm en het 16x19 snaarpatroon zorgen voor een gemakkelijke toegang tot spin en een makkelijke racketkopversnelling.

Spelerstype:

Dit racket is geschikt voor alle jonge kampioenen (10-12 jaar) die competitietennis spelen en op zoek zijn naar kracht.

Technologieën :

- HTR-systeem: Onderdeel dat zich in het frame bevindt en dat de torsiestijfheid zal verhogen en een betere teruggave van energie.
- FSI Power: Het nieuwe snaarpatroon in combinatie met de diamantvormige tubings zorgt voor een grotere sweetspot en meer kracht.
- Elliptische Geometrie: Betere torsiebestendigheid van het frame dankzij de vorm om u meer kracht te geven.

Technische kenmerken

Gewicht onbespannen 250 g
Samenstelling grafite
Bladformaat 645 cm²
Lengte 66 cm
Stijfheid 64 RA
Balans onbespannen 32.5 cm
Snarenpatroon 16x19
lengte van het kind kinderen van 140 cm tot 155 cm (10-12 jaar)
Referentie 140418
contact phone Telefonisch op het nummer 0858881615 (NL) of 092737200 (BE)

Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u

contact mail Via e-mail

op het adres [email protected]
of door het contactformulier in te vullen.

Testracket service:
  • U kunt maximaal 2 rackets testen voor een periode van 7 dagen. Als u twee rackets tegelijk wilt testen, moet u beide modellen tegelijk bestellen.
  • De prijs van 150€ die bij deze artikels wordt vermeld, is een WAARBORG die vóór de test moet worden betaald; zodra de rackets naar ons magazijn wordt teruggestuurd, wordt dit bedrag teruggestort. Er wordt geen terugbetaling uitgevoerd in geval van vertraagde en onaangekondigde retourzending. Waarschuwing: De betaling van een testracket betekent niet dat het racket aan u toebehoort.
  • Wanneer u voor de eerste keer een testracket bestelt, kan u ons een identiteitsbewijs en bewijs van domicilie sturen naar het volgende e-mailadres: [email protected]. Indien wij deze documenten niet ontvangen binnen de 7 dagen na onze e-mail, zullen wij overgaan tot een terugbetaling van uw bestelling om de rackets vrij te maken voor andere klanten. De betaling van uw bestelling kan niet per cheque worden voldaan.
  • Bestellingen voor testrackets worden alleen naar uw huisadres gestuurd. Verzending naar franchisewinkels is niet mogelijk.
  • De kosten voor het terugsturen van de testrackets zijn voor rekening van de klant. Daarom bieden wij u een kortingscode aan, die u samen met uw testracket ontvangt, voor elke aankoop van een nieuw racket:
    €7.50 korting bij de aankoop van een nieuw racket
    €15.00 korting bij aankoop van twee of meerdere nieuwe rackets
  • In geval van het niet retourneren van het testracket: een week later wordt u een ingebrekestelling gestuurd om deze situatie zo snel mogelijk te regulariseren, de racket(s) terug te geven of het verschuldigde saldo te betalen (nieuwe waarde van het racket (de racket(s)) - borg).
Bestel dit testracket

Waarborg
€100,00 TESTRACKET BEKIJKEN

* Adviesprijs leverancier