babolat

BABOLAT PURE STRIKE 103 TENNISRACKET (285 GR)

VEELZIJDIGHEIDWENDBAARHEIDTOLERANTIE

Het Babolat Pure Strike 103 racket behoudt de kwaliteiten waar het om bekend staat, namelijk veel controle en precisie, terwijl het in deze nieuwe versie steeds beter wordt! De feedback van de testers is duidelijk: 78% geeft de voorkeur aan de controle van deze versie en 71% is tevreden over het balgevoel bij het slaan in vergelijking met het oude model. Wat de kleuren betreft, blijven wit en rood aanwezig en de gekozen schrijfwijze is meer urban voor een eigentijdse stijl. De Pure Strike-reeks, die wordt gebruikt door Dominic Thiem en Alizé Cornet, zal in de smaak vallen bij aanvallende spelers die graag het spel dicteren vanaf de basislijn.

Meer info
  • GRATIS verzending vanaf 75€
  • 14-dagen bedenktijd
-45%
€ 219,95
€ 119,90
Adviesprijs : € 219,95
1

Kies uw gripmaat

Maattabel
illustration lightbulb

De tuning dienst stelt u voor
2 geheel identieke rackets

2

Kies uw snaren

Rope guide
loader
Loading

Voordelen: Veelzijdigheid - Tolerantie - Wendbaarheid

De Babolat Pure Strike 103 is het meest veelzijdige racket in de Pure Strike lijn. Het bladformaat van 665 cm2 zorgt voor krachtige slagen , maar is ook vergevingsgezinder.
De goed uitgebalanceerde 285 gram (32 cm) biedt voldoende wendbaarheid om de racketkop gemakkelijk te versnellen.
Het dunne (21-23-21 mm) maar stijve frame geeft maximale energie aan de bal bij elke slag, omdat het zeer weinig vervormt voor een zeer scherpe respons.
Het 16x19 snarenpatroon met FSI Power technologie is zeer veelzijdig om goede spin en kracht te leveren met een goede balcontrole.
De toevoeging van de C² Puer Feel-technologie zorgt voor meer comfort en een beter gevoel voor meer touch bij slagen en volleys.

Spelerstype:

- Halfgevorderde spelers op zoek naar veelzijdigheid en vergevingsgezindheid.

Technologieën :

- C² Pure Feel: Babolat en SMAC (Frans lucht- en ruimtevaartbedrijf) hebben een nieuw materiaal aan het racket toegevoegd: SMACWRAP, gebruikt in de lucht- en ruimtevaartindustrie om trillingen te verminderen. Dit materiaal is geïntegreerd met het grafiet in het frame van het racket om trillingen bij impact te verminderen, een gedempt geluid te verkrijgen bij het slaan en uitzonderlijke sensaties te vinden.
- Control Frame-technologie: de vorm van het frame is veranderd, zodat de kern nu een zeer dynamische elliptische vorm heeft en de rest van het frame een vierkante vorm voor meer controle.
- FSI Power: Het nieuwe snarenpatroon gecombineerd met de diamantvormige grommets vergroot de sweet spotvoor meer power en gemakkelijker centreren van de bal.

Technische kenmerken

Gewicht onbespannen 285 g
Technologieën FSI Power, C² Pure Feel, Control Frame
Samenstelling Graphite
Bladformaat 665 cm²
Lengte 68.5 cm
Balans onbespannen 32 cm
Profielbreedte 21-23-21 mm
Snarenpatroon 16x19
Grip Syntec Team
Referentie 101451
contact phone Telefonisch op het nummer 0858881615 (NL) of 092737200 (BE)

Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u

contact mail Via e-mail

op het adres [email protected]
of door het contactformulier in te vullen.

* Adviesprijs leverancier