babolat

BABOLAT PURE STRIKE 18/20 RACKET (305 GR)

CONTROLESTABILITEIT

Het Babolat Pure Strike Lite racket behoudt de kwaliteiten waar het bekend om staat, namelijk veel controle en precisie, maar blijft deze nieuwe versie verbeteren!

De feedback van de testers is duidelijk (in vergelijking met het vorige model):

- 71% houdt van de nieuwe sensaties bij elke slag

- 78% geeft de voorkeur aan dit model omwille van zijn superieure controle

Qua design blijven wit en rood aanwezig voor een eigentijdse stijl. Dit racket wordt gebruikt door Dominic Thiem, Alizé Cornet en Timea Bacsinszky. Dit racket is dus een echte aanrader!

Meer info
  • GRATIS verzending vanaf 75€
  • 14-dagen bedenktijd
-50%
€ 239,95

€ 119,90

€ 149,90

Adviesprijs : € 239,95
1

Kies uw gripmaat

Maattabel
illustration lightbulb

De tuning dienst stelt u voor
2 geheel identieke rackets

2

Kies uw snaren

Rope guide
loader
Loading

Voordelen voor de speler:
Controle - Spin - Sensaties

De Babolat Pure Strike 16x19 is het meest emblematische racket in het assortiment. Dankzij het frame van 630 cm² kunt u preciezere slagen maken. Het balanspunt is 32cm en het gewicht bedraagt 305g, wat zorgt voor veel stabiliteit en precisie.

Het fijne (21-23-21 mm) maar stijve kader verzekert een maximum aan energie bij balimpact aangezien het kader weinig zal vervormen. Het 18x20 snarenpatroon is speciaal ontworpen voor spelers met een vlak spel om hun controle te vergroten. De toevoeging van de C² Pure Feel-technologie zorgt voor meer comfort en een beter gevoel met name bij schokken en volleys.

Type speler:

- Ervaren spelers die op zoek zijn naar precisie en stabiliteit.

Technologieën :

- C² Pure Feel: Babolat en SMAC (Entreprise Française d'aérospatiale) hebben een nieuw materiaal aan het racket toegevoegd: SMACWRAP, gebruikt in de lucht- en ruimtevaartindustrie om trillingen te verminderen. Dit materiaal is geïntegreerd in het frame om trillingen bij impact te verminderen, een gedempt geluid te bereiken en uitzonderlijke sensaties te creëren.
- Control Frame Technology: elliptische vorm in het hart en een vierkante vorm op de rest van het frame voor meer controle.
- FSI Power: Het nieuwe snaarpatroon in combinatie met de diamantvormige oogjes maakt het mogelijk om de sweet spot te vergroten en de bal gemakkelijker te centreren.

Technische kenmerken

Gewicht onbespannen 305 g
Technologieën FSI Power, C² Pure Feel, Control Frame
Samenstelling Graphite
Bladformaat 630 cm²
Lengte 68.5 cm
Stijfheid 70 RA
Balans onbespannen 32 cm
Profielbreedte 21-23-21 mm
Snarenpatroon 18x20
Referentie 101404

Speler die gebruik maakt van dit product

contact phone Telefonisch op het nummer 0858881615 (NL) of 092737200 (BE)

Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u

contact mail Via e-mail

op het adres [email protected]
of door het contactformulier in te vullen.

Testracket service:
  • U kunt maximaal 2 rackets testen voor een periode van 7 dagen. Als u twee rackets tegelijk wilt testen, moet u beide modellen tegelijk bestellen.
  • De prijs van 150€ die bij deze artikels wordt vermeld, is een WAARBORG die vóór de test moet worden betaald; zodra de rackets naar ons magazijn wordt teruggestuurd, wordt dit bedrag teruggestort. Er wordt geen terugbetaling uitgevoerd in geval van vertraagde en onaangekondigde retourzending. Waarschuwing: De betaling van een testracket betekent niet dat het racket aan u toebehoort.
  • Wanneer u voor de eerste keer een testracket bestelt, kan u ons een identiteitsbewijs en bewijs van domicilie sturen naar het volgende e-mailadres: [email protected]. Indien wij deze documenten niet ontvangen binnen de 7 dagen na onze e-mail, zullen wij overgaan tot een terugbetaling van uw bestelling om de rackets vrij te maken voor andere klanten. De betaling van uw bestelling kan niet per cheque worden voldaan.
  • Bestellingen voor testrackets worden alleen naar uw huisadres gestuurd. Verzending naar franchisewinkels is niet mogelijk.
  • De kosten voor het terugsturen van de testrackets zijn voor rekening van de klant. Daarom bieden wij u een kortingscode aan, die u samen met uw testracket ontvangt, voor elke aankoop van een nieuw racket:
    €7.50 korting bij de aankoop van een nieuw racket
    €15.00 korting bij aankoop van twee of meerdere nieuwe rackets
  • In geval van het niet retourneren van het testracket: een week later wordt u een ingebrekestelling gestuurd om deze situatie zo snel mogelijk te regulariseren, de racket(s) terug te geven of het verschuldigde saldo te betalen (nieuwe waarde van het racket (de racket(s)) - borg).
Bestel dit testracket

Waarborg
€100,00 TESTRACKET BEKIJKEN

* Adviesprijs leverancier