babolat

BABOLAT RPM BLAST SNAAR (100M)

De Babolat RPM Blast tennissnaar is dé snaar bij uitstek voor spelers die op zoek zijn naar meer controle en maximale spin.  Kies voor de tennissnaar van Rafael Nadal met een totaal zwarte look voor een explosieve lift!

Meer info
  • GRATIS verzending vanaf 75€
  • 14-dagen bedenktijd
-20%
€ 119,95
€ 95,95
Adviesprijs : € 119,95
1

Kies uw kleur

2

Kies uw maat

Kies uw Maat

Kies uw snaardikte : maattabel
loader
Loading

De Babolat RPM Blast tennissnaar is dé snaar bij uitstek voor spelers die op zoek zijn naar meer controle en maximale spin.  Kies voor de tennissnaar van Rafael Nadal met een totaal zwarte look voor een explosieve lift!

Voordelen voor de speler :

Vermogen vs controle

Deze co-polyester monofilamentsnaar geeft u maximale controle bij een krachtig spel. Met zijn achthoekige structuur genereer je meer spin waardoor de bal, zelfs bij jouw meest krachtige slag, mooi binnen het terrein valt. Des te dunner de snaar en des te lager de spanning, des te meer power.

Effect

Door zijn achthoekige structuur geef je makkelijker extra spin aan de bal. De Cross-Linked Siliconen coating die de snaren omhult zorgt ervoor dat de snaren snel naar de originele positie teruggaan en bevordert geweldige spin voor verpletterende prestaties.

Spanningsbehoud

Deze co-polyester snaar verliest aan spanning na uren tennissen. Tevens is deze snaar vrij gevoelig voor extreme temperaturen (de snaar zal stijver worden bij zeer koude temperaturen!).

Levensduur

Deze snaar beschikt over een hoge duurzaamheid. Echter is deze snaar in verschillende snaardiktes verkrijgbaar. Des te dikker de snaar, des te langer de levensduur.

Comfort

Comfort is niet de grootste troef van de RPM Blast, een ietwat stuggere polyester snaar, dewelke behoort tot de monofilamentsnaren die minder trillingen absorberen dan multifilamentsnaren. Hoe dunner u deze snaar kiest, des te elastischer en des te meer comfort, gevoel en controle. Let wel dat deze snaar goede fysieke vaardigheden vereist en niet wordt aanbevolen voor jonge spelers.

Onze aanbevelingen

Spelersprofiel: Speler met een goed technisch en fysiek niveau, krachtige speler op zoek naar een duurzame snaar en maximale spin.
Type racket: Gewicht meer dan 290g.
Spanning: 21-25kg

Kenmerken

Samenstelling: co-polyester monofilament
Lengte : 100m

 

Technische kenmerken

Referentie 242101105

Spelers die gebruik maken van dit product

contact phone Telefonisch op het nummer 0858881615 (NL) of 092737200 (BE)

Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u

contact mail Via e-mail

op het adres [email protected]
of door het contactformulier in te vullen.

* Adviesprijs leverancier