babolat

BABOLAT RPM HURRICANE TENNISSNAAR (ROL 200 METER) (EX PRO HURRICANE TOUR)

De RPM Hurricane snaar is de nieuwe naam voor de Babolat Pro Hurricane Tour. Deze snaar biedt dezelfde kwaliteiten als de vorige versie. Ervaar uitstekende controle, uitzonderlijke duurzaamheid en fantastische spin!

Meer info
  • GRATIS verzending vanaf 75€
  • 14-dagen bedenktijd
-38%
€ 159,95
€ 99,90
Adviesprijs : € 159,95
1

Kies uw kleur

2

Kies uw maat

Kies uw Maat

Maattabel
loader
Loading

Voordelen voor de speler

PowerVs controle
De Pro Hurricane Tour tennissnaar is een co-polyester monofilament snaar die maximale controle verzekert bij een krachtige slag. De achthoekige structuur van de snaar zorgt voor goede spin en houdt de bal netjes binnen het terrein. Door een dunnere snaardikte te kiezen, geniet je van extra kracht zonder je techniek of inspanning aan te passen. 
Om de beste compromis tussen kracht en controle te vinden, raden we aan om verschillende spanningen uit te proberen (verlaag uw spanning voor meer kracht en verhoog uw spanning voor meer controle).

Spin
De achthoekige structuur zorgt voor extra grip op de bal en genereert meer spin. Met deze snaar zal je jouw tegenstander verrassen met krachtige en hoog stuiterende ballen.

Spanningsbehoud
Deze co-polyester snaar verliest zijn spanning na uren speelplezier en is vrij gevoelig voor extreme temperaturen (de snaar wordt stijver bij zeer koude temperaturen!).

Levensduur
De Pro Hurriacane Tour snaar is ideaal voor spelers die hun snaren vaak stuk slaan, omdat hij zeer sterk en duurzaam is. Voor een nog langere levensduur kiest u voor een dikkere snaardikte.

Comfort
Deze monofilamentsnaar is minder comfortabel. Monofilamentsnaren absorberen minder trillingen dan multifilamentsnaren. Om het comfort te verhogen en de trillingen te beperken, raden wij u aan te kiezen voor een dunnere snaardikte. Opgelet ! Deze snaar vereist een sterke fysieke basis en is niet aan te raden voor jonge spelers.

Onze aanbevelingen
Type speler : Speler met een goed technisch en fysiek niveau, krachtige speler op zoek naar een duurzame snaar en spin.

Technische kenmerken

Avantage cordage SPIN, CONTROLE, LEVENSDUUR
Lengte 200
Type racket Gewicht > 290g
Snaar stijl Monofilamentsnaren
Referentie 243141
contact phone Telefonisch op het nummer 0858881615 (NL) of 092737200 (BE)

Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u

contact mail Via e-mail

op het adres [email protected]
of door het contactformulier in te vullen.

* Adviesprijs leverancier