babolat

BOBINE BABOLAT RPM POWER (200 METRES)

De RPM Power snaar is een ronde monofilament ontwikkeld door Babolat om de best mogelijke prestaties te leveren. Door de constructie zal ze voldoen aan de eisen van spelers die controle willen, maar ook voor al degenen die een monofilamentsnaar willen met punch om de punten in schoonheid te af te werken. De coating rondom de snaar geeft de snaar een "knapperig" gevoel, d.w.z. stijf, terwijl de flexibiliteit behouden blijft.

Meer info
  • GRATIS verzending vanaf 75€
  • 14-dagen bedenktijd
-44%
€ 209,95
€ 117,95
Adviesprijs : € 209,95
1

Kies uw kleur

2

Kies uw maat

Kies uw Maat

Maattabel
loader
Loading

Voordelen : Kracht - Controle - Spin

Controle en Kracht

Deze RPM Power snaar is ontwikkeld voor spelers die een krachtige snaar willen, terwijl ze toch de mogelijkheid hebben om de bal onder controle te houden. Dankzij het gebruik van co-polyester van het type C is Babolat erin geslaagd een slimme balans te vinden om de spelers in staat te stellen zich vrij te voelen op de baan.

Spin

Het stijve gevoel van deze snaar maakt het mogelijk om, ondanks zijn ronde vorm, een uitstekende spin te ontwikkelen op hetzelfde niveau als de Babolat RPM om de bal een hoge rotatiesnelheid te geven.

Levensduur

Deze snaar is geschikt voor spelers die een duurzame snaar wensen. Maar wie heel vaak zijn snaren stuk slaat, zal niet heel tevreden gesteld worden.

Spanningsbehoud

Net als andere monofilamentsnaren zal deze RPM Power snaar een spanningsverlies ervaren na verloop van de speeluren, maar zijn flexibiliteit laat hem toe om een voordeel te behouden ten opzichte van andere snaren in zijn klasse en dit verlies te beperken.

Onze aanbevelingen:

Spelersprofiel : Speler die op zoek is naar een monofilamentsnaar die spin combineert met een uitstekende kracht-controle-verhouding.

Spanning : 21-24kg

Eigenschappen

Samenstelling: Monofilament co-polyester type C

Technische kenmerken

Avantage cordage SPIN, KRACHT, CONTROLE
Lengte 200
Type racket Gewicht > 290g
Snaar stijl Monofilamentsnaren
Referentie 243139-336

Speler die gebruik maakt van dit product

contact phone Telefonisch op het nummer 0858881615 (NL) of 092737200 (BE)

Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u

contact mail Via e-mail

op het adres [email protected]
of door het contactformulier in te vullen.

* Adviesprijs leverancier