babolat

BABOLAT TECHNICAL VIPER PADELRACKET (NEW 2023)

KRACHTSPINSTABILITEIT

Babolat zet het momentum van zijn 2022 collectie voort, gebaseerd op het type aanvaller dat elke speler is. De Babolat Technical Viper is het racket voor spelers die op zoek zijn naar explosieve kracht om scherpe technische slagen te maken, zoals de vibora of de bandeja.

Meer info
Speciale aanbiedingen :
  • GRATIS verzending vanaf 75€
  • 14-dagen bedenktijd
-50%
€ 320,00

€ 159,95

€ 189,95

Adviesprijs : € 320,00
Available stock : 5+
loader
Loading

De Babolat Technical Viper 2023 heeft een 12K Carbon constructie die een krachtigere reactie op het schot geeft door de vervorming van het carbon en de stijfheid zal de precisie bieden die nodig is om de bal te plaatsen waar je hem wilt hebben. Met een gemiddeld gewicht van 365 gram en een hoge balans biedt dit racket een betere verhouding tussen stabiliteit en wendbaarheid.

De Vibarsorb-technologie en de X EVA-kern zorgen voor een zeer comfortabele slagervaring. Het oppervlak van het bladformaat is ook ontworpen om ruw te zijn en de bal te grijpen voor meer spin.

Een ideaal racket voor gevorderde spelers die op zoek zijn naar kracht en controle.

Technologieën :

- 12K Carbon: Carbonvezel geweven door het hele racket voor maximale respons bij elk schot.
- 3D Spin+: In reliëf aangebracht patroon op het oppervlak van het racket voor betere balgrip en meer spin.
- Vibrasorb System²: trillingsabsorberend materiaal in de shaft van het racket voor meer comfort.
- X EVA: Kern met 3-lagen constructie: de buitenste lagen zijn stijver voor meer explosiviteit en een zachtere laag in het midden voor meer comfort en vergevingsgezindheid.
- Gatenpatroon systeem: Gatenpatroon gewerkt rond de sweetspot van het racket voor een beter gevoel en meer power
- Slimme Buttcap: Verwijderbare polsband voor schoonmaken of verwisselen.

 

Technische kenmerken

Racketvorm Diamant
Gewicht 355-375 g
Lengte 45 cm
Dikte 38 mm
Balans 270 mm
Beschermhoes Nee
Referentie 150117-100
contact phone Telefonisch op het nummer 0858881615 (NL) of 092737200 (BE)

Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u

contact mail Via e-mail

op het adres [email protected]
of door het contactformulier in te vullen.

Testracket service:
  • U kunt maximaal 2 rackets testen voor een periode van 7 dagen. Als u twee rackets tegelijk wilt testen, moet u beide modellen tegelijk bestellen.
  • De prijs van 150€ die bij deze artikels wordt vermeld, is een WAARBORG die vóór de test moet worden betaald; zodra de rackets naar ons magazijn wordt teruggestuurd, wordt dit bedrag teruggestort. Er wordt geen terugbetaling uitgevoerd in geval van vertraagde en onaangekondigde retourzending. Waarschuwing: De betaling van een testracket betekent niet dat het racket aan u toebehoort.
  • Wanneer u voor de eerste keer een testracket bestelt, kan u ons een identiteitsbewijs en bewijs van domicilie sturen naar het volgende e-mailadres: [email protected]. Indien wij deze documenten niet ontvangen binnen de 7 dagen na onze e-mail, zullen wij overgaan tot een terugbetaling van uw bestelling om de rackets vrij te maken voor andere klanten. De betaling van uw bestelling kan niet per cheque worden voldaan.
  • Bestellingen voor testrackets worden alleen naar uw huisadres gestuurd. Verzending naar franchisewinkels is niet mogelijk.
  • De kosten voor het terugsturen van de testrackets zijn voor rekening van de klant. Daarom bieden wij u een kortingscode aan, die u samen met uw testracket ontvangt, voor elke aankoop van een nieuw racket:
    €7.50 korting bij de aankoop van een nieuw racket
    €15.00 korting bij aankoop van twee of meerdere nieuwe rackets
  • In geval van het niet retourneren van het testracket: een week later wordt u een ingebrekestelling gestuurd om deze situatie zo snel mogelijk te regulariseren, de racket(s) terug te geven of het verschuldigde saldo te betalen (nieuwe waarde van het racket (de racket(s)) - borg).
Bestel dit testracket

Waarborg
€100,00 TESTRACKET BEKIJKEN

* Adviesprijs leverancier