Tennisballen

Filters

Fermer
PRIJS

1-96 / 153

Product 1 tot 96 van de 153
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Filters

Fermer
PRIJS

1-96 / 153

Product 1 tot 96 van de 153
Pagina:
  1. 1
  2. 2

De juiste tennisbal om jouw favoriete sport te beoefenen : Er zijn verschillende soorten, kleuren en merken zoals Babolat, Dunlop, Head, Wilson, Tecnifibre, Prince, Yonex, Tennispro...  Op Tennispro.nl, vind je ook diverse jumboballen, deze zijn ideaal om door jouw favoriete spelers te laten tekenen voor een onvergetelijk souvenir aan een ontmoeting. Meer nog bij Tennispro vind je eveneens speciale opbergtubes om je ballen onder druk te bewaren voor een langere levensduur.

Ontdek de artikelen van Natome en Tourna !

EEN TENNISBAL VOOR ELK NIVEAU

Kies de juiste tennisbal in functie van de leeftijd en het niveau. Zo zijn er verschillende tennisballen om op eigen tempo te spelen en groeien op de tennisbaan. Voor de jongste kies je een “foambal”: deze is speels en maakt een eerste balwissel mogelijk. Nadien maak je een keuze uit de stagevarianten, deze zijn zachter om kinderen balgevoel aan te leren en kracht te ontwikkelen. Voor kinderen tussen 6 en 8 jaar, kies je rode tennisballen (stage 3). De oranje tennisballen (stage 2) zijn ideaal voor kinderen tussen 9 en 11 jaar en de groenetennisballen (stage 1) voor tieners tussen 12 en 14 jaar, de laatste stap richting de klassieke tennisbal. Er bestaan tennisballen voor diverse ondergronden : gravelballen en allround tennisballen. Voor coaches en trainers heeft Tennispro een ruim assortiment aan drukloze ballen.

EEN VERPAKKING OP MAAT

Of je nu op zoek bent naar een tube met 3 tennisballen of een tube met 4 tennisballen, een doos met 18 tubes, een doos met 24 tubes of een doos met 36 tubes, zelfs emmers met tennisballen of navulzakken… Op Tennispro.nl vind je de tennisballen die je zoekt !  

TENNISBALLEN : DE TROEVEN

Ben je op zoek naar een tennisbal voor maximaal speelgevoel, met een optimale rebound en een stabiel traject, kies dan voor hoogkwalitatieve tennisballen. Deze garanderen eveneens een goede levensduur en zijn vochtbestendig. Voor de spelers en speelsters die een veelzijdige bal verkiezen en streven naar speelgemak, zijn ook trainersballen aan te raden. Trainersballen bieden een langere levensduur door hun dikkere vilt, zonder in te boeten op kwaliteit!