wilson

BLADE 102 18*19 SW V7.0 TENNISRACKET (305 GR)

KRACHTSTABILITEITTOLERANTIE

Het Wilson Blade 102 SW racket, speciaal ontwikkeld in samenwerking met de Amerikaanse kampioene Serena Williams, is een topmodel voor gevorderde spelers. Door te kiezen voor een gouden en zwarte kleurstelling wordt deze Blade Autograph gepositioneerd als een wapen met een nobel en uitgebreid ontwerp. Aan de technische kant is dit model voorzien van Feel Flex-technologie die direct is geïnspireerd op de Wilson Clash en die uw speelsensaties zal helpen verbeteren. Een racket dat aan controle wint zonder verlies van kracht voor agressieve spelers. 

Meer info
Speciale aanbiedingen :
  • GRATIS verzending vanaf 75€
  • 14-dagen bedenktijd
-40%
€ 300,00
€ 179,95
Adviesprijs : € 300,00
1

Kies uw gripmaat

Maattabel
illustration lightbulb

De tuning dienst stelt u voor
2 geheel identieke rackets

2

Kies uw snaren

Rope guide
loader
Loading

Voordelen: Stabiliteit - Tolerantie - Power

Het Wilson Blade 102 SW 7.0 racket, gemaakt voor Serena Williams, is het ultieme wapen voor spelers met een aanvallende speelstijl.
Met een racketblad van 658 vierkante cm biedt dit racket een voldoende grote sweetspot om extra kracht te leveren.
Het gewicht van 305g, aangevuld met een balans van 32,5cm, maakt het zeer stabiel, zodat u elke slag voluit kan gaan met de zekerheid van volledige controle over de bal te behouden.
Het 18x19 snaarpatroon geeft je meer controle dankzij een hogere snaardichtheid.

In termen van lengte is dit blad langer en meet het 71 cm, waardoor u meer slagkracht heeft bij het slaan en dus meer vermogen.

Spelerstype:

- Gevorderde spelers die op zoek zijn naar een krachtig en stabiel racket.

Technologieën :

- Feel Flex: Geïnspireerd door de Free Flex-technologie die in de Clash is ingebouwd, zal het Feel Flex-systeem de flexibiliteit van dit racket verbeteren zonder afbreuk te doen aan de stabiliteit om je meer balgevoel te geven. Dit wordt mogelijk gemaakt door de toevoeging van Carbon Mapping op strategische punten van het racket.

Technische kenmerken

Gewicht onbespannen 305 g
Technologieën Feel Flex
Samenstelling Graphite
Bladformaat 658 cm²
Lengte 71 cm
Balans onbespannen 32.5 cm
Snarenpatroon 18X19
Referentie WR059111U

Speler die gebruik maakt van dit product

contact phone Telefonisch op het nummer 0858881615 (NL) of 092737200 (BE)

Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u

contact mail Via e-mail

op het adres [email protected]
of door het contactformulier in te vullen.

Testracket service:
  • U kunt maximaal 2 rackets testen voor een periode van 7 dagen. Als u twee rackets tegelijk wilt testen, moet u beide modellen tegelijk bestellen.
  • De prijs van 150€ die bij deze artikels wordt vermeld, is een WAARBORG die vóór de test moet worden betaald; zodra de rackets naar ons magazijn wordt teruggestuurd, wordt dit bedrag teruggestort. Er wordt geen terugbetaling uitgevoerd in geval van vertraagde en onaangekondigde retourzending. Waarschuwing: De betaling van een testracket betekent niet dat het racket aan u toebehoort.
  • Wanneer u voor de eerste keer een testracket bestelt, kan u ons een identiteitsbewijs en bewijs van domicilie sturen naar het volgende e-mailadres: [email protected]. Indien wij deze documenten niet ontvangen binnen de 7 dagen na onze e-mail, zullen wij overgaan tot een terugbetaling van uw bestelling om de rackets vrij te maken voor andere klanten. De betaling van uw bestelling kan niet per cheque worden voldaan.
  • Bestellingen voor testrackets worden alleen naar uw huisadres gestuurd. Verzending naar franchisewinkels is niet mogelijk.
  • De kosten voor het terugsturen van de testrackets zijn voor rekening van de klant. Daarom bieden wij u een kortingscode aan, die u samen met uw testracket ontvangt, voor elke aankoop van een nieuw racket:
    €7.50 korting bij de aankoop van een nieuw racket
    €15.00 korting bij aankoop van twee of meerdere nieuwe rackets
  • In geval van het niet retourneren van het testracket: een week later wordt u een ingebrekestelling gestuurd om deze situatie zo snel mogelijk te regulariseren, de racket(s) terug te geven of het verschuldigde saldo te betalen (nieuwe waarde van het racket (de racket(s)) - borg).
Bestel dit testracket

Waarborg
€100,00 TESTRACKET BEKIJKEN

* Adviesprijs leverancier