CLUBS

Textiel
Speciale aanbieding voor teams en clubs

Tennispro biedt clubtextiel aan van de grote merken: Adidas, Asics, Babolat, Lotto, Nike, Tecnifibre. Indien u grotere aantallen besteld om uw vereniging of teams te kleden, kunt u profiteren van de speciale tarieven :

- 10% extra korting bij aankoop van minimaal 5 stuks.
- 15% extra korting bij aankoop van minimaal 20 stuks.
- 18% extra korting bij aankoop van minimaal 40 stuks.

Deze kortingen zijn geldig voor particulieren, teams en clubs, alle maten en alle merken doorelkaar. De korting wordt automatisch toegepast en berekend in uw winkelwagentje. Om de clubcollectie op onze site te bekijken, kiest u eerst voor het merk en vervolgens in de kolom "bereik" voor de categorie "club".

Ballen
Dozen ballen met tins van 3 of tins van 4 ballen

Babolat, Dunlop, Head, Roland Garros, Tecnifibre, Tretorn, Wilson......Tennispro.nl biedt u een enorme keuze aan tennisballen van de grote merken. U kunt bij ons niet alleen profiteren van de beste prijzen in de markt, maar ook van de gratis toernooiartikelen die bij uw bestelling worden gevoegd. Deze donatie van gratis artikelen is afhankelijk per merk, per aantal bestelde cartons en staat vermeld bij elke productomschrijving.

Tonnen met ballen

Minitennisballen, drukloze ballen, stageballen, werkelijk alles is te vinden in deze categorie en alle grote merken zijn vertegenwoordigd.

Bespanmachines

Tennispro.nl voert een collectie bespanmachines van het eigen merk. De manuele bespanmachines bieden het voordeel van een gunstige prijs en de electronische machines de perfectie van een professionele bespanmachine waarmee u ook nog veel tijdswinst kunt boeken. Alle machines zijn ook geschikt voor het bespannen van squash- en badmintonrackets.

Ballenmachines

Deze ballenmachines geven de mogelijkheid om volledig geautomatiseerd met uiterste precisie ballen aan te spelen. Hierdoor kan er snel en efficiënt worden getraind op vooral technische aspecten van de slagen door het veelvuldig repeteren van de slagbeweging. Maar ook spelsituaties kunnen worden nagebootst ende trainer kan daarmee fysiek worden ontlast. hij heeft hierdoor meer aandacht en tijd voor de leerling. Beide merken, Tutor en Wilson, zijn grote merken op het gebied van ballenmachines en garanderen de hoogst mogelijke kwaliteit.

Baanmateriaal

Al het baanmateriaal voor uw club en onderhoudsmateriaal voor de banen vindt u bij Tennispro.nl. Ook kunnen wij voorzien in lesmateriaal. Er is een ruime keuze om uw club goed uit te rusten.

Partnership
Clubs en verenigingen

Gratis pakketten voor uw toernooien, kortingsbonnen, speciale aanbiedingen....Als partner van Tennispro.nl maakt u gebruik van vele voordelen.Voor meer informatie neemt u het best contact op.

Tennisleraren

Je bent een actioeve tennisleraar en geeft les bij één of meerdere verenigingen? Je zoekt een leverancier voor kleding- en racketpartnership? Je wil dat je pupillen met het beste materiaal tegen de beste prijs op de baan staan? Neem contact met ons op.

Spelers

Tennispro.nl steunt jong talent door hen interessante partnerschappen aan te bieden en aan temoedigen in hun vroege carrière. Als je een spler of coach bent die denkt het juweel te hebben gevonden, aarzal dan niet ons te contacteren.

2013 © TENNISPRO.fr Tous droits réservés.