dunlop

DUNLOP SRIXON SX 300 TOUR 2022 TENNISRACKET (305 GR)

VEELZIJDIGHEIDSPINSTABILITEIT

De Dunlop SX reeks is helemaal terug! Ontwikkeld met de hulp van Patrick Mouratoglou, is dit racket ideaal voor spelers die op zoek zijn naar maximale spin. Deze 2022-versie verbetert de kracht en de spin van het SX 300 Tour-model nog verder, maar dan wel in een flitsend geel en zwart design. 

Meer info
Speciale aanbiedingen :
  • GRATIS verzending vanaf 75€
  • 14-dagen bedenktijd
-24%
€ 249,95
€ 189,95
  • Koop 2 voor € 184,95 per stuk.
Adviesprijs : € 249,95
1

Kies uw gripmaat

Maattabel
illustration lightbulb

De tuning dienst stelt u voor
2 geheel identieke rackets

2

Kies uw snaren

Rope guide
loader
Loading

Voordelen: Spin - Veelzijdigheid - Stabiliteit

Het Dunlop Sx 300 Tour racket is perfect voor de meest veeleisende spelers dankzij zijn hoge hoeveelheid spin en kleinere bladformaat voor een uitstekende power/controle-verhouding. In vergelijking met de vorige versie is de swingweight van de 2022-editie verlaagd om de aerodynamica en de wendbaarheid te verbeteren, terwijl de slagkracht is toegenomen.

Met een gewicht van 305 gram en een balans van 31,5 cm biedt dit racket veel stabiliteit en een geweldige kracht/controle-verhouding om je tegenstanders onder druk te houden.
De 632 vierkante cm. bladgrootte biedt controle, maar wordt perfect aangevuld door de Spin Boost+ Grommets technologie voor verhoogde spintolerantie en verbeterde spin.
Het 16x19 snarenpatroon, in combinatie met Spin Boost String Tech, vergroot de snaarafstand en optimaliseert de snaarbeweging, terwijl de kracht toeneemt om je tegenstanders gemakkelijk te overtreffen met krachtige, liftende slagen.
De 68 Ra stijfheid van het racket, compleet met V Energy Shaft, zorgt ervoor dat het stijf genoeg is om je extra power te geven, terwijl het toch comfortabel blijft dankzij de aanwezigheid van Sonic Core Infinergy schuim in het frame dat trillingen absorbeert.

Spelerstype:

- Spelers van gevorderd niveau op zoek naar maximale spin en veelzijdigheid

Technologieën :

- Sonic Core Infinergy: TPU-schuim ontwikkeld door BASF dat trillingen vermindert en de energieteruggave van de bal verhoogt.
- Spin Boost+ Grommets: Grotere vrijheid van de 12 verticale hoofdsnaren (tegen 10 bij de vorige versie) voor meer tolerantie bij off-centre slagen en betere spin. Dit wordt mogelijk gemaakt door de bewegingsrichting die aan elke doorvoer wordt geboden naar gelang van zijn functie.
- Spin Boost snaartechnologie: Vernieuwd snarenpatroon met meer ruimte tussen de hoofdsnaren, maar ook tussen de dwarssnaren, om de snaren te spreiden en meer vergevingsgezindheid, kracht en spin te bieden.
- V Energy Shaft: Een uitgeholde kern om de luchtpenetratie en stabiliteit te verbeteren voor meer kracht.

Technische kenmerken

Gewicht onbespannen 305 g
Technologieën Sonic Core Infinergy, Spin Boost+ Grommets, Spin Boost String Tech, V Energy Shaft
Samenstelling Graphite
Bladformaat 632 cm²
Lengte 68.5 cm
Stijfheid 68 RA
Balans onbespannen 31.5 cm
Profielbreedte 23-26-23 mm
Snarenpatroon 16x18
Referentie 10325782
contact phone Telefonisch op het nummer 0858881615 (NL) of 092737200 (BE)

Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u

contact mail Via e-mail

op het adres [email protected]
of door het contactformulier in te vullen.

Testracket service:
  • U kunt maximaal 2 rackets testen voor een periode van 7 dagen. Als u twee rackets tegelijk wilt testen, moet u beide modellen tegelijk bestellen.
  • De prijs van 150€ die bij deze artikels wordt vermeld, is een WAARBORG die vóór de test moet worden betaald; zodra de rackets naar ons magazijn wordt teruggestuurd, wordt dit bedrag teruggestort. Er wordt geen terugbetaling uitgevoerd in geval van vertraagde en onaangekondigde retourzending. Waarschuwing: De betaling van een testracket betekent niet dat het racket aan u toebehoort.
  • Wanneer u voor de eerste keer een testracket bestelt, kan u ons een identiteitsbewijs en bewijs van domicilie sturen naar het volgende e-mailadres: [email protected]. Indien wij deze documenten niet ontvangen binnen de 7 dagen na onze e-mail, zullen wij overgaan tot een terugbetaling van uw bestelling om de rackets vrij te maken voor andere klanten. De betaling van uw bestelling kan niet per cheque worden voldaan.
  • Bestellingen voor testrackets worden alleen naar uw huisadres gestuurd. Verzending naar franchisewinkels is niet mogelijk.
  • De kosten voor het terugsturen van de testrackets zijn voor rekening van de klant. Daarom bieden wij u een kortingscode aan, die u samen met uw testracket ontvangt, voor elke aankoop van een nieuw racket:
    €7.50 korting bij de aankoop van een nieuw racket
    €15.00 korting bij aankoop van twee of meerdere nieuwe rackets
  • In geval van het niet retourneren van het testracket: een week later wordt u een ingebrekestelling gestuurd om deze situatie zo snel mogelijk te regulariseren, de racket(s) terug te geven of het verschuldigde saldo te betalen (nieuwe waarde van het racket (de racket(s)) - borg).
Bestel dit testracket

Waarborg
€100,00 TESTRACKET BEKIJKEN

* Adviesprijs leverancier