head

HEAD EXTREME TEAM 2022 RACKET (275 GR)

KRACHTSPINWENDBAARHEID

Head herwerkt zijn Extreme serie rackets, gemaakt voor spin. De Extreme Team rackets, ontworpen door Matteo Berrettini, zijn bedoeld voor spelers met een explosief spel en die streven naar maximale spin. Het ontwerp van de nieuwe Extreme Team rackets heeft een facelift gekregen met de toevoeging van een pistachegroene kleur van het handvat tot het hart, aangevuld met een mooie gele kleur op het frame en de kop van het racket.

Meer info
Speciale aanbiedingen :
  • GRATIS verzending vanaf 75€
  • 14-dagen bedenktijd
-37%
€ 230,00

€ 144,90

€ 159,90

Adviesprijs : € 230,00
1

Kies uw gripmaat

Maattabel
illustration lightbulb

De tuning dienst stelt u voor
2 geheel identieke rackets

2

Kies uw snaren

Rope guide
loader
Loading

Voordelen voor de gebruiker: wendbaarheid - spin - kracht

Het Head Extreme Team tennisracket is ideaal voor spelers die op zoek zijn naar een toegankelijk racket dat een grote wendbaarheid biedt in combinatie met een geoptimaliseerde spin.
Het bladformaat van 645 cm² biedt tolerantie bij schoten en een uitstekende verhouding tussen controle en kracht.
Het gewicht van 275 gram in combinatie met een balans van 33 cm kopruimte zorgt voor een uitstekende wendbaarheid. Dit zal je in staat stellen om je spin en netveiligheid te verbeteren en om meer lengte op de bal te krijgen.
Het dikkere profiel van dit racket (23/26/21mm) verbetert de tolerantie en biedt een betere energieteruggave naar de bal voor meer power zonder dat je je arm hoeft te belasten.
Het 16x19 snarenpatroon zal de spin accentueren om een storm te veroorzaken in het racket van je tegenstanders!

Soort speler :

- Spelers van beginnersniveau op zoek naar een veelzijdig racket dat kracht en wendbaarheid biedt

Technologie :

- Auxetic: Specifieke constructie gebruikt in het juk van het racket. De carbonvezels zijn op een speciale manier geweven voor een betere feedback op de slag en een beter gevoel voor het spel.
- Grafeen binnenin: Grafeen bevindt zich op de posities 3 uur, 9 uur en 12 uur om het frame te versterken, meer stabiliteit te bieden en een betere energieoverdracht van het racket naar de bal tijdens het slaan.
- Spin Shaft: Optimaliseert de zijdelingse stabiliteit van het racket, voor een betere spin.
- Spin grommets: Trechtervormige grommets op de middenstangen om de snaarbeweging te verbeteren en spin en kracht te maximaliseren
- Power Grommets: Vernieuwde grommets op de middenstijlen om het trampoline-effect te versterken

Technische kenmerken

Gewicht onbespannen 275 g
Technologieën Auxetic, Graphene Inside, Spin Shaft
Samenstelling Graphite
Bladformaat 645 cm²
Lengte 68.5 cm
Balans onbespannen 33 cm
Profielbreedte 23/26/21 mm
Snarenpatroon 16x19
Referentie 235332
contact phone Telefonisch op het nummer 0858881615 (NL) of 092737200 (BE)

Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u

contact mail Via e-mail

op het adres [email protected]
of door het contactformulier in te vullen.

Testracket service:
  • U kunt maximaal 2 rackets testen voor een periode van 7 dagen. Als u twee rackets tegelijk wilt testen, moet u beide modellen tegelijk bestellen.
  • De prijs van 150€ die bij deze artikels wordt vermeld, is een WAARBORG die vóór de test moet worden betaald; zodra de rackets naar ons magazijn wordt teruggestuurd, wordt dit bedrag teruggestort. Er wordt geen terugbetaling uitgevoerd in geval van vertraagde en onaangekondigde retourzending. Waarschuwing: De betaling van een testracket betekent niet dat het racket aan u toebehoort.
  • Wanneer u voor de eerste keer een testracket bestelt, kan u ons een identiteitsbewijs en bewijs van domicilie sturen naar het volgende e-mailadres: [email protected]. Indien wij deze documenten niet ontvangen binnen de 7 dagen na onze e-mail, zullen wij overgaan tot een terugbetaling van uw bestelling om de rackets vrij te maken voor andere klanten. De betaling van uw bestelling kan niet per cheque worden voldaan.
  • Bestellingen voor testrackets worden alleen naar uw huisadres gestuurd. Verzending naar franchisewinkels is niet mogelijk.
  • De kosten voor het terugsturen van de testrackets zijn voor rekening van de klant. Daarom bieden wij u een kortingscode aan, die u samen met uw testracket ontvangt, voor elke aankoop van een nieuw racket:
    €7.50 korting bij de aankoop van een nieuw racket
    €15.00 korting bij aankoop van twee of meerdere nieuwe rackets
  • In geval van het niet retourneren van het testracket: een week later wordt u een ingebrekestelling gestuurd om deze situatie zo snel mogelijk te regulariseren, de racket(s) terug te geven of het verschuldigde saldo te betalen (nieuwe waarde van het racket (de racket(s)) - borg).
Bestel dit testracket

Waarborg
€100,00 TESTRACKET BEKIJKEN

* Adviesprijs leverancier