head

HEAD GRAPHENE RADICAL PRO 2021 TENNISRACKET (315 GR)

CONTROLESPINSTABILITEIT

Het Head Radical racket is terug in deze gloednieuwe Graphene 360+ versie. Het is een model met een dynamische en moderne stijl die meteen in het oog springt. Dankzij de combinatie van het oranje design en dezilveren accenten zal dit tennisracket spelers in alle opzichten bekoren. Krachtig en vooral veelzijdig, het past bij alle speelstijlen.

Meer info
Speciale aanbiedingen :
  • GRATIS verzending vanaf 75€
  • 14-dagen bedenktijd
-37%
€ 270,00
€ 169,95
Adviesprijs : € 270,00
1

Kies uw gripmaat

Maattabel
illustration lightbulb

De tuning dienst stelt u voor
2 geheel identieke rackets

2

Kies uw snaren

Rope guide
loader
Loading

Voordelen : Controle - Stabiliteit - Spin

Het Head Graphene 360+ Radical Pro racket is de zwaarste versie van het gamma en staat garant voor controle en stabiliteit.
Het bladformaat van 630 cm² vereist een goede techniek, maar stelt u in staat om met veel controle te spelen.
Het gewicht van 315 g en balans van 31,5 cm geven je een gevoel van stabiliteit en controle. Het dunne profiel (20/21,5/21mm) geeft u meer controle en comfort.
Het open snarenpatroon (16x19) zal interessant zijn om een goede balrotatie te vinden en zal de nodige punch brengen om je tegenstanders te domineren.

Spelerstype :

- Spelers van gevorderd niveau met een agressieve speelstijl die op zoek zijn naar meer precisie, spin en stabiliteit.

Technologie :

- Graphene 360+ : De Graphene 360+ is de verbetering van de Graphene 360. De Graphene 360 bevindt zich op 3, 9 en 12 uur voor meer stabiliteit en een betere energieoverdracht. Op de 360+ versie vind je onderin het frame Spiralfibers die bij contact met de bal uitrekken om je meer gevoel te geven bij het slaan.
- Variabel Beam Profile dat zorgt voor de perfecte balans tussen kracht, controle en spin.
- Sound Grommets: Resistente tubings die een betere snaarbeweging garanderen en de trillingen bij het slaan optimaliseren om meer kracht te leveren.
- Control Pattern: Dichter 16x19 snarenpatroon voor een perfecte balans tussen kracht en controle.

Technische kenmerken

Gewicht onbespannen 315 g
Technologieën Graphène 360+
Samenstelling Graphite
Bladformaat 630 cm²
Lengte 68.5 cm
Balans onbespannen 31.5 cm
Profielbreedte 20-21.5-21 mm
Snarenpatroon 16x19
Referentie 234101
contact phone Telefonisch op het nummer 0858881615 (NL) of 092737200 (BE)

Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u

contact mail Via e-mail

op het adres [email protected]
of door het contactformulier in te vullen.

Testracket service:
  • U kunt maximaal 2 rackets testen voor een periode van 7 dagen. Als u twee rackets tegelijk wilt testen, moet u beide modellen tegelijk bestellen.
  • De prijs van 150€ die bij deze artikels wordt vermeld, is een WAARBORG die vóór de test moet worden betaald; zodra de rackets naar ons magazijn wordt teruggestuurd, wordt dit bedrag teruggestort. Er wordt geen terugbetaling uitgevoerd in geval van vertraagde en onaangekondigde retourzending. Waarschuwing: De betaling van een testracket betekent niet dat het racket aan u toebehoort.
  • Wanneer u voor de eerste keer een testracket bestelt, kan u ons een identiteitsbewijs en bewijs van domicilie sturen naar het volgende e-mailadres: [email protected]. Indien wij deze documenten niet ontvangen binnen de 7 dagen na onze e-mail, zullen wij overgaan tot een terugbetaling van uw bestelling om de rackets vrij te maken voor andere klanten. De betaling van uw bestelling kan niet per cheque worden voldaan.
  • Bestellingen voor testrackets worden alleen naar uw huisadres gestuurd. Verzending naar franchisewinkels is niet mogelijk.
  • De kosten voor het terugsturen van de testrackets zijn voor rekening van de klant. Daarom bieden wij u een kortingscode aan, die u samen met uw testracket ontvangt, voor elke aankoop van een nieuw racket:
    €7.50 korting bij de aankoop van een nieuw racket
    €15.00 korting bij aankoop van twee of meerdere nieuwe rackets
  • In geval van het niet retourneren van het testracket: een week later wordt u een ingebrekestelling gestuurd om deze situatie zo snel mogelijk te regulariseren, de racket(s) terug te geven of het verschuldigde saldo te betalen (nieuwe waarde van het racket (de racket(s)) - borg).
Bestel dit testracket

Waarborg
€100,00 TESTRACKET BEKIJKEN

* Adviesprijs leverancier