head

HEAD LYNX TOUCH TENNISSNAAR (ROL - 200 METER)

De Head Lynx Touch snaar is perfect voor spelers die op zoek zijn naar het beste van zowel monofilament als multifilament. Deze snaar heeft een zachte multifilament kern en een stijve monofilament cover om het beste van twee werelden te bieden.

Meer info
Speciale aanbiedingen :
  • GRATIS verzending vanaf 75€
  • 14-dagen bedenktijd
€ 150,00
€ 134,95
Adviesprijs : € 150,00
1

Kies uw kleur

2

Kies uw maat

Kies uw Maat

Maattabel
loader
Loading

Voordelen :

Controle en Power

Samengesteld uit 50% co-polyester en 50% polyamide, biedt deze Head Lynx Touch snaar de perfecte balans tussen monofilament en multifilament. Het resultaat is een veel betere controle dan een multifilament en veel meer kracht dan een monofilament omdat het zich aan uw slagen aanpast.

Duurzaamheid

In termen van duurzaamheid zal dit superieur zijn aan multifilamentsnaren dankzij de co-polyester omhulling, die na verloop van tijd meer stijfheid en meer kracht zal geven. Deze snaar wordt niet aanbevolen voor spelers die hun snaar snel breken.

Spanningsbehoud

Dankzij zijn samenstelling heeft deze Lynx Touch snaar een uitstekend spanningsbehoud, zodat je na verloop van speeluren geen verandering in je spel zult voelen.

Comfort

Dankzij de multifilament kern biedt deze snaar meer comfort dan klassieke monofilamenten en is hij bruikbaar voor junioren.

Onze aanbevelingen:

Spelersprofiel: Deze snaar is perfect voor spelers die willen kunnen spelen met de kwaliteiten van een monofilament: controle en spin, maar ook met de kwaliteiten van een multifilament: touch, comfort en power.

Technische kenmerken

Lengte 200
Type racket Gewicht > 290g
Snaar stijl Multifilamentsnaren
Referentie 281052
contact phone Telefonisch op het nummer 0858881615 (NL) of 092737200 (BE)

Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u

contact mail Via e-mail

op het adres [email protected]
of door het contactformulier in te vullen.

* Adviesprijs leverancier