k-swiss

K-SWISS HYPERCOURT EXPRESS 2 ALL COURT TENNISSCHOENEN DAMES

De K-Swiss Hypercourt Express 2 all court schoen is even stijlvol als krachtig. Het lichtblauwe, witte en roze kleurenschema zal spelers tevreden stellen die op zoek zijn naar lichtheid en ondersteuning.

Meer info
Speciale aanbiedingen :
  • GRATIS verzending vanaf 75€
  • 14-dagen bedenktijd
-46%
€ 139,99
€ 74,95
Adviesprijs : € 139,99
1

Kies uw kleur

2

Kies uw maat

Kies uw Maat

Maattabel
loader
Loading

Het naadloze bovenwerk zorgt voor onmiddellijk comfort en biedt perfecte steun aan de enkel voor zowel zijwaartse bewegingen als de meest uitgesproken verzetten.
De flexibiliteit van de voorvoet en de lichtheid van deze schoenen stellen je in staat sneller op elke bal te gaan, terwijl de buitenzool je in staat stelt je slidings perfect te controleren.
Uw voeten worden efficiënt ondersteund dankzij de zijdelingse verstevigingen en een schoen die relatief dicht bij de grond staat en een uitstekende stabiliteit biedt.
De weerstand zal worden geoptimaliseerd door de toevoeging van DragGuard (rubber) op de meest frequente slijtageplekken.

Technische kenmerken:

- Ortholite anti-microbieel systeem om vocht onder controle te houden en zo de voeten koel te houden en de effecten van transpiratie te minimaliseren
- DragGuard-materiaal, een rubberen materiaal dat op de meest gevoelige plaatsen is aangebracht voor een betere slijtageweerstand
- Heel Grip Voeringssysteem gebaseerd op kriskras vezels die grip bieden op de sok om uitglijden in de hielzone te minimaliseren
- DuraWrap-technologie in de voorvoet voor extra duurzaamheid op belangrijke plaatsen tijdens de beweging
- GuideGlide tussenzool in een unieke tussenzoolconstructie die de voet centreert voor betere demping met verbeterde zijdelingse stabiliteit
- AöSTA 7.0 non-marking, high-density rubberen buitenzool biedt onovertroffen duurzaamheid en kracht van hiel tot teen
- DRI-LEX waterdicht inzetstuk voor droge voeten
- K-EVA-technologie voor een maximale demping van de middenzool en een langere levensduur; gekoppeld aan het 180 Planta Support Chassis voor extra stabiliteit bij zijwaartse bewegingen.

Technische kenmerken

Gewicht 266 g (schoenenmaat 38)
Kleur Lichtblauw, roze en wit
Ondergrond ALL COURT
Referentie 96614-454
Niet-markerende zool Non
contact phone Telefonisch op het nummer 0858881615 (NL) of 092737200 (BE)

Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u

contact mail Via e-mail

op het adres [email protected]
of door het contactformulier in te vullen.

* Adviesprijs leverancier