Bidi badu kleding dames

BIDI BADU

Filters

Fermer
Type
PRIJS

1-96 / 109

Product 1 tot 96 van de 109
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Filters

Fermer
Type
PRIJS

1-96 / 109

Product 1 tot 96 van de 109
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Ontdek ons ruime aanbod van Bidi Badu vrouwentenniskleding op Tennispro.nl en combineer authenticiteit en dynamiek!

EEN MAGISCHE STIJL MET BIDI BADU

Kies voor een licht afwijkende stijl met het merk Bidi Badu, in flitsende kleuren! Bidi Badu verleidt haar klanten met verschillende, originele en atypische tenniskleren met een magisch tintje. Elk T-shirt, short of sweatshirt heeft een vleugje waanzin die het imago van het merk weerspiegelt.

Tennissters die houden van extravagantie, authenticiteit en originaliteit zijn bij het juiste merk terechtgekomen! Modellen met flitsende kleuren en grafische ontwerpen verleiden atleten, elke speelster vindt de tenniskleding die bij hem past.

BIDI BADU: STIJLVOLLE KWALITEIT

Succesvol zijn op de tennisbaan is weten hoe je het juiste outfit moet kiezen! Bidi Badu werkt dagelijks om haar tennissers hoogwaardige tenniskleding aan te bieden, zodat ze het beste uit zichzelf kunnen halen.

Bidi Badu herentenniskleding is gemaakt van een ademende en comfortabele stof. Het geeft elke dag om het welzijn van haar competitiespelers zodat zij zich goed voelen op de tennisbaan. Bidi Badu is hét merk voor extravagante en authentieke tenniskleding.