Fila tenniskleding heren

FILA

Filters

Fermer
Type
PRIJS

1-91 / 91

Product 1 tot 91 van de 91

Filters

Fermer
Type
PRIJS

1-91 / 91

Product 1 tot 91 van de 91

Ontdek ons ruime aanbod aan Fila herentenniskleding op Tennispro.nl en combineer originaliteit en comfort!

FILA: EEN INNOVATIEVE STIJL!

Tennissen betekent ook weten hoe je het merk moet kiezen dat je een innovatieve stijl zal geven dankzij de karakteristieke ontwerpen. Fila heeft zijn consumenten weten te verleiden met innovatieve, moderne en sportieve tenniskleding. Tennisoutfits ontworpen door Fila om ervoor te zorgen dat uw kledingstijl uw stijl weerspiegelt.

Tennissers die van sportkleding houden, zullen al snel Fila T-shirts, jassen, truien, truien, korte broeken en broeken verkiezen. Degenen die graag hun affectie voor het merk tonen, kunnen producten kopen waar de Fila inscriptie of het logo in groot formaat op geborduurd is. Voor degenen die de voorkeur geven aan wat meer discretie, vindt u ook sobere outfits.

Professionele spelers zijn ook onder de indruk van het merk. Verschillende hebben al voor het merk gekozen: John Isner, Diego Schwartzman, Matthew Ebden!

TENNISKLEDIJ VAN FILA: GEGARANDEERDE KWALITEIT 

Voor optimale prestaties, heb je de ideale kleding nodig! Combineer stijl en prestatiegerichtheid met Fila. U zult met een gerust hart kunnen vertrouwen op de uitstekende kwaliteit.

Geniet van een snelle droging met de Dry Comfort-technologie die transpiratievocht afvoert om u droog te houden. Fila T-shirts, korte broeken, jassen en tennisbroeken zijn allemaal even comfortabel dankzij Fila's wens om haar atleten naar de overwinning te leiden. Geniet van een ongeëvenaarde kwaliteit dankzij Fila!