Lotto tenniskleding heren

Filters

Fermer
Type
Maat
PRIJS

1-51 / 51

Product 1 tot 51 van de 51

Filters

Fermer
Type
Maat
PRIJS

1-51 / 51

Product 1 tot 51 van de 51

Ontdek ons ruime aanbod aan Lotto tenniskleding op Tennispro.nl en combineer techniek en eenvoud!

TENNIS: EEN UNIEKE STIJL MET LOTTO

Gepassioneerd zijn betekent ook weten hoe je het merk moet kiezen dat je een unieke en andere stijl zal geven op de tennisbaan. Lotto heeft haar tennissers kunnen overtuigen met gevarieerde tenniskleding en een ruime keuze aan producten waar iedereen zijn ideale outfit kan vinden. Op onze site vind je unieke T-shirts, jassen, korte broeken of tennispolo's ontworpen door Lotto voor haar atleten.

Spelers die graag opgemerkt willen worden, kunnen kiezen voor leuke en kleurrijke modellen om al hun extravagantie op de tennisbanen tot uitdrukking te brengen. Diegenen die de voorkeur geven aan sobere en elegante kledij, kunnen kiezen voor sobere tenniskleding, met neutralere kleuren, maar nog steeds met details die je uniek zullen maken.

De professionele spelers die het merk Lotto hebben gekozen zijn onder andere: David Ferrer, Kevin Anderson, Marco Cecchinato en Daniil Medvedev!

TENNISKLEDIJ VAN LOTTO: TECHNISCHE DETAILS IN ALLE EENVOUD

Presteren op een tennisbaan betekent ook weten hoe je de beste outfit moet kiezen! Om je daarbij te helpen, ontwikkelt en verbetert Lotto dagelijks de technische kwaliteit van haar herentenniskleding.

Geniet van sneldrogende stof met de Deep Dry Tech-technologie. Lotto kleding kunt zorgt voor veel bewegingsvrijheid zodat u het beste uit uzelf kunt halen. Shorts, broeken, polo's, T-shirts en zelfs donsjacks, elk Lotto-product geeft zijn tennissers het voordeel van uitmuntende technische expertise. U geniet van een uitstekend comfort en eenvoudige en effectieve technologieën om de beste te zijn op de tennisbaan.