Kids champions equipment

Een junior-racket kiezen

Kies voor uzelf en uw familie het beste materiaal om de start van de tennislessen met een gerust hart tegemoet te treden. Ontdek de nieuwe tennisrackets van Babolat, Wilson, Tecnifibre, Head of Dunlop en laat u verleiden. Laat uw kinderen kennismaken met tennis en kies samen met hen hun eerste racket!
Tennispro biedt u een ruime keuze aan rackets geselecteerd op basis van het profiel van de spelers, hun niveau of hun leeftijd, om hen een maximum aan speelgevoel te verzekeren!

Lengte: 80-90cm Maat 17
Lengte: 90-100cm Maat 19
Lengte: 100-115cm Maat 21
Lengte: 115-125cm Maat 23
Lengte: 125-140cm Maat 25
Lengte: 140-150cm Maat 26
Kies een racket op basis van het speelniveau:

Rackets Junior babolat

babolat Ontdek
head

Een gratis Head cap bij elke aankoop van een Coco of Novak racket

Shop nu

Rackets Junior Wilson

wilson Ontdek

Ontdek de junior kleding

Bereid uw kinderen voor op de start van de tennislessen. Ontdek de nieuwste collecties van Nike, Adidas, Bidi Badu, Lacoste en maak een keuze voor uw jonge kampioen. Tal van nieuwe, originele outfits voor een nette uitstraling tijdens de tennisles –of training, op school of tijdens andere activiteiten.
Laat uw gedachten de vrije loop tussen de juniorkleding die bij Tennispro beschikbaar is!!

Kleding Nike

nike Ontdek

25% korting
op AO Looney
Tunes collectie

Ontdek Australian Open kleding

Trainingspakken

Ontdek

Ontdek de junior schoenen

Bereid uw jonge kampioen voor om van de ene kant van het veld naar de andere kant van het veld te rennen, tijdens hun trainingen en wedstrijden. Adidas, Nike, New Balance, Lotto, Yonex en vele andere merken stellen hun nieuwe schoenencollecties voor.
Tennispro heeft voor u een divers aanbod geselecteerd! Onder al onze tennisschoenen kunnen junioren kiezen uit een veelheid aan kleuren en stijlen! En er is voor elk wat wils: sobere en elegante modellen, meer kleurrijke modellen, u hoeft alleen maar te kiezen om dit nieuwe tennisseizoen te starten in de juiste schoen.

Schoenen Asics

asics Ontdek

Schoenen Babolat

babolat Shop nu

Schoenen Wilson

wilson Ontdek

Ontdek de tennistassen

Het kiezen van de eerste tennistas voor uw kind is een belangrijke stap. Kies voor draagcomfort en handige opbergmogelijkheden en onderscheid je van andere tennisspelers.
Door te kiezen voor een rugzak, kies je voor veelzijdig gebruik. Ook onderweg naar andere sportactiviteiten of naar school draagt een rugzak makkelijk op de rug.

Ontdek de tennisballen

Kies voor het beste materiaal op de tennisbaan. Ontdek de nieuwe Babolat, Wilson, Tecnifibre, Head of Dunlop tennisballen, die geschikt zijn voor alle ondergronden. Alle spelers, van beginnend, gemiddeld, gevorderd tot zeer ervaren, zullen het type ballen vinden dat is aangepast aan hun spel en verwachtingen.
Beste tennisliefhebbers, ontdek onze ruime keuze aan tennisballen om te gebruiken op de tennisbaan!

mini tennis ball

Leeftijd: 3-4 jaar
Juniorracket: 17/19

red ball

Leeftijd: 4-8 jaar
Juniorracket: 21/23

orange ball

Leeftijd: 9-12 jaar
Juniorracket: 24/25

green ball

Leeftijd: 12-14 jaar
Juniorracket: 25/26