Lacoste

MET LACOSTE TENNIS IS HET LEVEN EEN FANTASTISCHE SPORT

Op zoek naar meer bewegingsvrijheid op het tenniscourt, ontwierp René Lacoste zijn eerste polo in 1933. Vandaag staat het merk met de beroemde krokodil nog steeds voor het sportieve erfgoed van Lacoste, met elegante en comfortabele kledij voor mannen, vrouwen en kinderen.

Signature

Ontdek het hele Lacoste-merk op deze pagina. Het merk van de groene krokodil biedt een ruime keuze doorheen diverse collecties : Tennis Performance collectie , Lacoste classic collectie,training collectie en lifestyle collectie. Ontdek de heren-, dames- en junioroutfits die pure klasse uitstralen en uitzonderlijk comfort bieden tijdens de tennistraining of -wedstrijd, maar evengoed in het dagelijkse leven. Lacoste biedt een diversiteit aan polo's of t-shirts, shorts, tennisjurken of tennisrokjes.
Tevens heeft dit Franse merk stijlvolle sneakers ontworpen voor dagelijks draagcomfort. Werk jouw outfit af door te kiezen voor een elegante Lacoste-tas.

DE LACOSTE X NOVAK DJOKOVIC COLLECTIE

BIJGENAAMD "DE KROKODIL"

De vastberadenheid van René Lacoste zit verankerd in het DNA van het merk dat hij in 1933 oprichtte. Al generaties lang inspireert hij de grote kampioenen van het tennis.


NOVAK DJOKOVIC
DE NIEUWE KROKODIL

Net als René Lacoste is Novak Djokovic legendarisch om zijn sportieve elegantie, fairplay en vastberadenheid. In 2017 werd hij dan ook gekroond tot ‘de Nieuwe Krokodil’.

Collection Novak Djokovic
ONTDEK DE COLLECTIE LACOSTE X NOVAK DJOKOVIC

Lacoste : Roland Garros 2020

Lacoste verbindt zich aan de legendarische Franse Grand Slam om u een kledingcollectie van topklasse aan te bieden. Frisse tinten en kleurverlopen brengen dynamiek en elegantie in uw outfit.

Ontdek de Roland Garros 2020 collectie

Lacoste Sport : STIJL EN INNOVATIE

Met Lacoste Sport gaan sport en mode hand in hand. Zelfs de meest intense inspanningen blijven stijlvol en elegant.
Lacoste staat voor vastberadenheid, fairplay en teamspirit. Zo voldoet het merk aan de hoogste eisen van elke kampioen, zonder de Franse elegantie uit het oog te verliezen.

ONTDEK DE HERENCOLLECTIE SPORT

DE TENNIS LIFESTYLE COLLECTIE

DE DAMESCOLLECTIE TENNIS

DE SPELERS VAN TEAM LACOSTE

De nieuwe generatie krokodillen draagt de waarden van René Lacoste hoog in het vaandel.
Op het court zijn ze fair en vastberaden, en dragen ze met trots de stijlvolle en technische kledij van Lacoste Sport.

Pablo Cuevas
Hyeon Chung
Jeremy Chardy
Anett Kontaveit
Nicolas Mahut
Christina McHale

DE GESCHIEDENIS VAN LACOSTE

René Lacoste
WIE IS DE ECHTE RENÉ LACOSTE?

Naast Franse tennislegende en stichter van het merk dat zijn naam draagt, is René Lacoste bovenal een elegante speler. Beroemd voor zijn fairplay Hij staat bekend als Franse tennislegende en stichter van het merk dat zijn naam draagt, maar René Lacoste is bovenal een elegante speler die beroemd is voor zijn fairplay, en een gepassioneerd ontwerper die een ware moderevolutie ontketend heeft.

DE KROKODIL: HET VERHAAL ACHTER HET SYMBOOL

In 1923 was René Lacoste met het Franse team in Boston voor de Davis Cup. Daar zag hij een reiskoffer met een krokodil erop.

"Als je de match wint, krijg je die koffer", grapte zijn trainer Alan Muhr.

Dankzij die anekdote gaf een journalist van de Boston Evening Transcript hem de bijnaam "The Alligator". Later werd dat het symbool van het merk.

René Lacoste

DE POLO SPORT CLASSIC COLLECTIE

René Lacoste

"Elegantie is in de eerste plaats een kwestie van kledij aanpassen aan de situatie, aan de omstandigheden."

Zo knipte René Lacoste de mouwen van zijn hemd. Hij vond die namelijk niet geschikt om mee te tennissen.

Met die revolutionaire daad vond Lacoste in 1933 de polo uit. De rest is geschiedenis.

ONTDEK DE POLO SPORT CLASSIC COLLECTIE