Lacoste

MET LACOSTE TENNIS IS HET LEVEN EEN FANTASTISCHE SPORT

Op zoek naar meer bewegingsvrijheid op het tenniscourt, ontwierp René Lacoste zijn eerste polo in 1933. Vandaag staat het merk met de beroemde krokodil nog steeds voor het sportieve erfgoed van Lacoste, met elegante en comfortabele kledij voor mannen, vrouwen en kinderen.

Signature

Ontdek in deze webshop het hele aanbod van het merk Lacoste via de Lacoste Sport, Lacoste x Roland-Garros, Lifestyle of trainingscollecties. Ontdek de heren-, dames- en juniorkleding die even elegant als hedendaags is. U kunt kiezen uit een brede selectie van tennispolo's, tennis T-shirts, tennisshorts en ook tennisjurken en -rokjes. Kies voor uw tenniswedstrijden, uw trainingen of voor uw dagelijkse activiteiten voor een sportieve look en vind in onze catalogus van het merk Lacoste wat u zoekt. Het Franse merk biedt u ook de mogelijkheid om schoenen te ontdekken die u elke dag kunt dragen voor een streetwear-look. Tot slot kunt u met de tassen van Lacoste ook uw outfits op een elegante manier aanvullen.

LACOSTE TENNISSCHOENEN

Lacoste tennisschoenen zijn geschikt voor alle soorten spelers dankzij het complete assortiment dat is ontwikkeld en waarin je vindt: het AG-LT Ultra model, gedragen door Daniil Medvedev en Anett Kontaveit, voor stabiliteit en wendbaarheid; het AG-LT Lite model voor maximale lichtheid en snelheid en het Tech Point model voor de beste combinatie van comfort en veelzijdigheid.

De LACOSTE AG-LT ULTRA SCHOEN

De Lacoste AG-LT Ultra tennisschoen is perfect voor spelers die op zoek zijn naar veelzijdigheid en die volledige bewegingsvrijheid willen op de baan, net zoals Daniil Medvedev, die onmiddellijk voor dit nieuwe model heeft gekozen. Licht in gewicht, responsief, stijlvol en hoge kwaliteit, deze schoenen zal je blijven verbazen dankzij de verschillende innovaties.

DE LACOSTE X NOVAK DJOKOVIC COLLECTIE

VAN RENÉ LACOSTE

De vastberadenheid van René Lacoste zit verankerd in het DNA van het merk dat hij in 1933 oprichtte. Al generaties lang inspireert hij de grote kampioenen van het tennis.


AAN NOVAK DJOKOVIC,
DE NIEUWE KROKODIL

Tenniskampioen Novak Djokovic deelt de waarden van Lacoste op het gebied van sportieve elegantie, fair play en vastberadenheid. Sinds 2017 belichaamt hij de Krokodil van het merk.

Collection Novak Djokovic
Ontdek de Novak Djokovic collectie

Lacoste Sport : STIJL EN INNOVATIE

Op het balanspunt tussen sport en mode innoveert Lacoste Sport met kledingstukken die ontworpen zijn voor inspanning, comfort en elegantie in alle omstandigheden.
Door de vastberadenheid, de fairplay en de teamgeest van de door Lacoste gesteunde sporters te eren, voldoet het merk met stijl aan de eisen van de kampioenen. De kenmerkende krokodil staat symbool voor de Franse elegantie.

ONTDEK DE HERENCOLLECTIE SPORT

DE TENNIS LIFESTYLE COLLECTIE

ONTDEK DE TENNIS LIFESTYLE COLLECTIE

DE DAMESCOLLECTIE TENNIS

DE GESCHIEDENIS VAN LACOSTE

René Lacoste
WIE IS DE ECHTE RENÉ LACOSTE?

Naast Franse tennislegende en stichter van het merk dat zijn naam draagt, is René Lacoste bovenal een elegante speler. Beroemd voor zijn fairplay Hij staat bekend als Franse tennislegende en stichter van het merk dat zijn naam draagt, maar René Lacoste is bovenal een elegante speler die beroemd is voor zijn fairplay, en een gepassioneerd ontwerper die een ware moderevolutie ontketend heeft.

DE KROKODIL: HET VERHAAL ACHTER HET SYMBOOL

In 1923 was René Lacoste met het Franse team in Boston voor de Davis Cup. Daar zag hij een reiskoffer met een krokodil erop.

"Als je de match wint, krijg je die koffer", grapte zijn trainer Alan Muhr.

Dankzij die anekdote gaf een journalist van de Boston Evening Transcript hem de bijnaam "The Alligator". Later werd dat het symbool van het merk.

René Lacoste

DE POLO SPORT CLASSIC COLLECTIE

René Lacoste

"Elegantie is in de eerste plaats een kwestie van kledij aanpassen aan de situatie, aan de omstandigheden."

Zo knipte René Lacoste de mouwen van zijn hemd. Hij vond die namelijk niet geschikt om mee te tennissen.

Met die revolutionaire daad vond Lacoste in 1933 de polo uit. De rest is geschiedenis.

ONTDEK DE POLO SPORT CLASSIC COLLECTIE