Le coq sportif

LE COQ SPORTIF : HET AANBOD VAN HET MERK

Al sinds 1882 weet Le Coq Sportif een hechte band te creëren met de fans van het blauw-wit-rode merk, van grote kampioenen tot gepassioneerde recreatieve spelers, van individuele atleten tot grote sportteams. De rijke geschiedenis van het merk gaat tot 130 jaar terug, waardoor Le Coq Sportif een merk van het volk is geworden met een meer lifestyle geöriënteerde lijn.

Le coq sportif

OFFICIËLE LE COQ SPORTIF X PARIJS 2024 COLLECTIE

Le Coq Sportif, Officieel Partner van de Olympische en Paralympische Spelen Parijs 2024, presenteert een collectie geïnspireerd op de “Look of the Game” - de visuele identiteit van de Spelen, voor alle liefhebbers van sport en lifestyle.

Er zijn twee collecties: “Essentiel” en “Graphique”. De “Essential” collectie is gebaseerd op een verfijnd design en kleuren zoals blauw, beige en wit. De 'Graphique'-collectie heeft roze accenten en letters die zijn aangebracht met zwellende inkt.

LE COQ SPORTIF KLEDING

Vetrouwend op hun atleten en volgelingen, heeft Le Coq Sportif en zij R&D teams een collectie ontwikkeld die volledig gewijd en aangepast is aan tennisspelers, dit met respect voor het elegante en pure design van het merk. Het design van de collectie is geïnspireerd op de Aube, de regio waar Le Coq Sportif ontstaan is, en op het symbool van het merk, de haan die een nieuwe dag tegemoet kraait.

LE COQ SPORTIF SCHOENEN

De nieuwe Le Coq Sportif LCS T01 tennisschoen biedt een ongezien comfort en mobiliteit. De schoen is puur en elegant, en uiterst geschikt voor spelers die op een dynamische en dynamische en snelle manier over de baan bewegen. Ontdek de nieuwe Le Coq Sportif schoen nu. De schoen werd ontwikkeld in samenwerking met professionele spelers en wordt nu al gedragen door Lucas Pouille, Pauline Parmentier en Timea Bacsinsky.

HET LE COQ SPORTIF LIFESTYLE AANBOD

De Lifestyle artikels zijn de moderne uitkomst van de knowhow die Le Coq Sportif in meer dan 130 jaar heeft opgebouwd. Geïnspireerd door de sportkleding heeft Le Coq Sportif kledingstukken gecreëerd die een onnavolgbaar comfort bieden. De in de Aube ontwikkelde textielgrondstoffen zorgen voor een getailleerde snit, heldere kleuren en een onberispelijke kwaliteit van de kledingstukken. Voor zijn schoenen heeft het merk besloten alleen natuurlijke materialen te gebruiken uit respect voor het milieu en voor een beter comfort.