lotto

LOTTO MIRAGE 100 GRAVEL TENNISSCHOENEN DAMES

Ontdek de Lotto Mirage 100 gravelschoen die je naar de overwinning zal dragen! Het wordt gebruikt door de spelers van het merk en zorgt voor lichte en snelle bewegingen en een groot comfort. Het ontwerp kiest voor een dynamische look met kleuren die bij de tijd passen, zoals hier rood, grijs en wit! 

Meer info
  • GRATIS verzending vanaf 75€
  • 14-dagen bedenktijd
-47%
€ 150,00
€ 79,95
Adviesprijs : € 150,00
1

Kies uw kleur

2

Kies uw maat

Kies uw Maat

Maattabel
loader
Loading

De Lotto Mirage 100 gravel tennisschoen is perfect voor spelers met dunne tot universele voeten die op zoek zijn naar een lichte, dynamische schoen die hen naar de overwinning zal dragen!
Lotto is teruggegaan naar de basis door de historische en iconische technologie van het merk te integreren: Syn-Pulse. Dit is een chassis dat de stabiliteit, demping en energieteruggave van de schoen verhoogt zonder ooit zwakker te worden, omdat het geen schuim is zoals EVA dat na verloop van tijd kan vervormen. Comfort gegarandeerd voor een lange tijd! Wat de demping betreft, zal het Enerturn-schuim in de hiel de ene na de andere schok blijven opvangen om uw voet tegen pijn te beschermen.
De stabiliteit is er ook dankzij de Side Stability Support en Heel Control die je voet op zijn plaats houden ondanks alle richtingsveranderingen die tennis vereist.
Tot slot garandeert de duurzaamheid van dit model lange speeluren dankzij de RFC-versteviging die snelle slijtage aan de binnenkant van de voet en de tenen zal voorkomen, terwijl Longlast 40 een zeer slijtvast rubber voor de buitenzool zal gebruiken.

Wat is er zo speciaal aan dit model? Het wordt geleverd met 2 sets veters: rood en navy om de look te veranderen naargelang uw stemming. Bij dit model wordt ook een tweede paar inlegzolen geleverd om de pasvorm aan uw voet aan te passen.

Technische kenmerken:

- Syn-Pulse: Lotto's historische technologie, Syn-Pulse is een chassis tussen de tussenzool en de buitenzool dat de stabiliteit, demping en energieteruggave zal verbeteren
- Enerturn: dempingssysteem in de hiel om schokken te absorberen en maximale energie te herverdelen voor herstel
- Side Stability Support: laterale stabilisator in het bovendeel van de schoen die de voet vastzet tijdens de beweging
- PuntoFlex: Werkzaamheden aan de buitenzool om de voet natuurlijk te laten buigen en de beweging te optimaliseren
- Heel Control: garandeert een goede ondersteuning en controle in de hiel tijdens het lopen.
- RFC: Versterking aan de binnenkant van de voet en in het teengedeelte om de duurzaamheid te verbeteren
- Longlast 40 rubberen buitenzool voor optimale slijtvastheid
- Ortholite binnenzool voor extreem comfort. Deze inlegzool van polyurethaanschuim heeft een geheugenfunctie en biedt verschillende voordelen, zoals demping, goede afvoer van transpiratievocht, een antibacterieel systeem en lichtheid.

Technische kenmerken

Gewicht 286 g (schoenenmaat 38)
Kleur Grijs, rood en wit
Ondergrond GRAVEL
Referentie 210738-68M
Niet-markerende zool Non
contact phone Telefonisch op het nummer 0858881615 (NL) of 092737200 (BE)

Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u

contact mail Via e-mail

op het adres [email protected]
of door het contactformulier in te vullen.

* Adviesprijs leverancier