luxilon

LUXILON ELEMENT FOREST GREEN SPOEL (200 METER)

Deze Luxilon Element Green Forest snaar revolutioneert het monofilament gamma dankzij zijn innovatieve constructie. Zijn constructie, een mengeling van monofilament en multifilament, biedt inderdaad het beste van deze twee snaartypes, zodat hij zich in alle omstandigheden kan aanpassen! Bovendien heeft deze kleur die rechtstreeks geïnspireerd is op de Blade V8.0 dezelfde behandeling ondergaan voor een kleur die schommelt tussen groen en koper.

Meer info
  • GRATIS verzending vanaf 75€
  • 14-dagen bedenktijd
-30%
€ 270,00
€ 189,90
Adviesprijs : € 270,00
1

Kies uw kleur

2

Kies uw maat

Kies uw Maat

Maattabel
loader
Loading

Voordelen voor de gebruiker: Controle - Comfort - Balsnelheid

Controle en spin

De Luxilon Element Green Forest is een snaar gemaakt met Monomulti technologie om te compenseren voor het feit dat de meeste monofilamenten erg stijf zijn en pijn kunnen veroorzaken over de lengte. De constructie van deze snaar geeft je een uitstekende controle dankzij de structuur.
Hoewel spin niet de voornaamste kwaliteit van deze snaar is, zal hij je toch in staat stellen de bal te bedekken om fouten te vermijden.

Levensduur

Deze snaar heeft een interessante levensduur en zal u in staat stellen vele uren te spelen. De grote brekers zullen echter snel hun grenzen vinden met dit monofilament.

Kracht en comfort

Met een lagere stijfheid dan het gemiddelde monofilament, geeft deze snaar je extra balsnelheid en meer comfort bij het slaan.

Onze aanbevelingen:

Spelersprofiel: Spelers van gemiddeld tot gevorderd niveau die op zoek zijn naar een snaar met een goede kracht/controle verhouding en comfort.

Aanbevolen spanning: 20-24 kg

Technische kenmerken

Avantage cordage COMFORT, SPANNINGSBEHOUD, VEELZIJDIGHEID
Lengte 200
Type racket Gewicht < 290g
Snaar stijl Monofilamentsnaren
Referentie WR8309401
contact phone Telefonisch op het nummer 0858881615 (NL) of 092737200 (BE)

Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u

contact mail Via e-mail

op het adres [email protected]
of door het contactformulier in te vullen.

* Adviesprijs leverancier