mizuno

MIZUNO WAVE EXCEED LIGHT PADEL/GRAVEL TENNISSCHOENEN DAMES

De Mizuno Wave Exceed Light Padel voor dames bouwt voort op het succes van zijn oudere zus, de Mizuno Wave Exceed Tour 5, met zijn moderne en originele neonroze en blauwe kleurenschema. Een lichtere, comfortabelere en toegankelijkere versie van de Tour, die spelers van alle niveaus geweldige prestaties op de padelbaan zal bieden. 

Meer info
Speciale aanbiedingen :
  • GRATIS verzending vanaf 75€
  • 14-dagen bedenktijd
-46%
€ 120,00
€ 64,95
Adviesprijs : € 120,00
1

Kies uw kleur

2

Kies uw maat

Kies uw Maat

Maattabel
loader
Loading

De Mizuno Wave Exceed Light Padel Damesschoen biedt optimale lichtheid en flexibiliteit met behoud van uitstekende ondersteuning en comfort.
De schoen, ontworpen voor zowel de recreatieve als de competitieve speler, heeft ook een tweelaagse dempende zool om de voeten en rug van de speler te helpen beschermen, zelfs tijdens de zwaarste wedstrijden.
Bij richtingsveranderingen wordt het vermogen van de schoen om effectieve ondersteuning te bieden en de energie terug te geven die nodig is om sneller naar de volgende bal te gaan, gewaardeerd. Het dunne, flexibele bovenwerk van mesh zorgt ook voor extra ondersteuning, terwijl het lichte gewicht dat zo kenmerkend is voor dit paar behouden blijft.

Aan de technische kant:

- Mizuno Wave: Geïnspireerd door de natuur is de Wave-zool de meest efficiënte technologie voor zolen. Het zorgt voor een betere verdeling van de schokgolf op het moment van de botsing met de grond, waardoor een ideaal evenwicht ontstaat tussen een uitstekende demping en een effectieve stabiliteit.
- Mizuno Enerzy: geïntegreerd in de voetzool om het reactievermogen en de energieteruggave tijdens richtingsveranderingen te verbeteren.
- PoWnCe: Verbeterde tussenzool voor betere demping en meer energieteruggave bij herstarts.
- X10: Zeer duurzaam koolstofrubber op de zool, vooral op plaatsen met veel slijtage, dat zorgt voor betere tractie in de hielzone
- u4ICx: lichtgewicht tussenzool met uitstekende demping

Technische kenmerken

Gewicht 232 g (schoenenmaat 38)
Kleur Rose Fluo et Bleu
Ondergrond GRAVEL
Referentie 61GB2223-63
Niet-markerende zool Non
contact phone Telefonisch op het nummer 0858881615 (NL) of 092737200 (BE)

Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u

contact mail Via e-mail

op het adres [email protected]
of door het contactformulier in te vullen.

* Adviesprijs leverancier