mizuno

CHAUSSURES DE PADEL MIZUNO FEMME WAVE EXCEED LIGHT

De Mizuno Wave Exceed Light Padel voor dames bouwt voort op het succes van zijn oudere zus, de Mizuno Wave Exceed Tour 5, met zijn moderne en originele zwart, groen en roze kleurenschema. Een lichtere, meer comfortabele en toegankelijke versie van de Tour, die geweldige prestaties zal bieden aan spelers van alle niveaus op de padelbaan. 

Meer info
  • GRATIS verzending vanaf 75€
  • 14-dagen bedenktijd
-48%
€ 110,00
€ 56,95
Adviesprijs : € 110,00
1

Kies uw kleur

2

Kies uw maat

Kies uw Maat

Maattabel
loader
Loading

De Mizuno Wave Exceed Light Padel damesschoen biedt optimale lichtheid en flexibiliteit met behoud van uitstekende ondersteuning en comfort.
De schoen, ontworpen voor zowel de recreatieve als de competitieve speler, heeft ook een dempende zool bestaande uit twee lagen om de voeten en de rug van de speler te helpen beschermen, zelfs tijdens de zwaarste wedstrijden.
Bij richtingsveranderingen wordt het vermogen van de schoen om effectieve steun te behouden en de energie die nodig is om sneller bij de volgende bal te komen, terug te geven, gewaardeerd. Het dunne, soepele bovenwerk van mesh zorgt voor extra steun, terwijl het lichte gewicht dat zo kenmerkend is voor dit paar, behouden blijft.

Technische kenmerken:

- Mizuno Wave: Geïnspireerd door de natuur, de Wave zool is de meest efficiënte technologie voor zolen. Het zorgt voor een betere verdeling van de schokgolf op het moment van impact met de grond, en daarmee voor een ideaal evenwicht tussen uitstekende demping en effectieve stabiliteit.
- Mizuno Enerzy: Geïntegreerd in de zool van de voet om de responsiviteit en energieteruggave te verbeteren tijdens richtingsveranderingen.
- POWnCe: Verbeterde tussenzool voor betere demping en meer energieteruggave bij herstarten
- X10: zeer duurzaam carbonrubber op de zool, vooral op de plaatsen met veel slijtage, dat zorgt voor betere tractie in de hielzone
- u4ICx: lichtgewicht tussenzool met uitstekende demping

Technische kenmerken

Gewicht 232 g (schoenenmaat 38)
Referentie 61GB2223-07
contact phone Telefonisch op het nummer 0858881615 (NL) of 092737200 (BE)

Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u

contact mail Via e-mail

op het adres [email protected]
of door het contactformulier in te vullen.

* Adviesprijs leverancier