nike

NIKE AIR ZOOM VAPOR 11 HARDE ONDERGROND TENNISSCHOENEN

De Nike Vapor schoenenreeks is weer op de rails met deze versie 11 van het iconische Amerikaanse merk. De Nike Vapor schoenen, ontworpen en erkend voor hun lichtheid, zijn altijd in ontwikkeling dankzij de bijdrage van hun spelers zoals Andrey Rublev of Carlos Alcaraz om aan reactiviteit te winnen zonder de steun en de duurzaamheid in gevaar te brengen. Deze Nike Vapor 11 schoen heeft een futuristisch en toch ingetogen ontwerp dankzij het zwart-witte kleurenschema.

Meer info
  • GRATIS verzending vanaf 75€
  • 14-dagen bedenktijd
-37%
€ 190,00
€ 119,00
Adviesprijs : € 190,00
1

Kies uw kleur

2

Kies uw maat

Kies uw Maat

Maattabel
loader
Loading

De Nike Zoom Vapor 11 harde ondergrond schoen is gemaakt voor de speler die wil winnen en zichzelf elke dag wil pushen om zijn doelen te bereiken.
Het eerste doel van deze schoen is het bieden van uitstekend comfort, wat wordt bereikt door een constructie met halve schoen, een snelle en gemakkelijke instap en optimale ondersteuning door de vetersluiting.
De tweede doelstelling is een maximale dynamiek met veel lichtheid om snelle bewegingen te bevorderen. Om dit te bereiken bevat de schoen Zoom Air demping onder de voorvoet voor responsiviteit, een "TPU Wall" rond de schoen om de stabiliteit bij herstarts te verbeteren, en een voet die dichter bij de grond staat (15 mm) om het gevoel te verbeteren.
De derde doelstelling is het garanderen van een hoge duurzaamheid en een perfecte tractie. Dit komt door de ribbels die over het hele bovenwerk van de schoen aanwezig zijn, terwijl de zool gericht is op harde oppervlakken om meer grip en een groter glijvermogen te garanderen.

Technische kenmerken:

- Nike Zoom Air: Technologie aanwezig onder de voorvoet om herstarts te bevorderen
- TPU zijbescherming aan de gehele buitenkant van de voet en een groot deel van de binnenkant van de voet om de laterale stabiliteit en duurzaamheid te verbeteren
- 15 mm voetafstand houdt de voet dicht bij de grond
- Overlay-materiaal in de hele schoen voor meer duurzaamheid met behoud van een lichte, stijlvolle look.
- Halve schoen constructie
- In de schoen kunnen steunzolen worden gebruikt.

Technische kenmerken

Gewicht 348 g (schoenenmaat 42)
Kleur Zwart en wit
Ondergrond HARDE ONDERGRONDEN
Referentie DR6966-002
Niet-markerende zool Non
contact phone Telefonisch op het nummer 0858881615 (NL) of 092737200 (BE)

Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u

contact mail Via e-mail

op het adres [email protected]
of door het contactformulier in te vullen.

* Adviesprijs leverancier