15% extra korting op tal van artikels
Code 15SUMMER | Tot 22 juli
Over ons

Over ons

Tennispro werd opgericht in 1981. De infrastructuur bestaat uit een magazijn, kantoor en een winkel over een totale oppervlakte van 1200 m2. Momenteel heeft het bedrijf 30 werknemers in Frankrijk, Entzheim. Tennispro verstuurt niet alleen maar pakketten binnen Frankrijk, maar heeft nu al in meer dan 25 verschillende landen een klantenbestand opgebouwd. 

In 2005 werd er een tweede winkel geopend in Straatsburg om zo dichter bij partner clubs gevestigd te zijn. De eerste producten die door Tennispro verkocht werden waren vooral bespanmachines en snaren. Met de ontwikkeling van tennis in Frankrijk werd het assortiment uitgebreid door ook alle benodigde tennisartikelen te gaan verkopen.

Batiment Tennis Pro

Al meer dan twee decennia, stelt Tennispro zijn kennis van het mondiale tennis tot uw beschikking om u kwalitatieve artikelen te leveren tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Tennispro is tevens gespecialiseerd in online verkoop en bestellen via e-mail.

Met een online shop met meer dan 4000 artikelen voor tennis, badminton en squash is Tennispro uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in de Europese markt.

Ook biedt ons bedrijf tal van technische adviezen voor de professionele tennisser op het gebied van tennisrackets, snaren, grips, kleding en schoeisel, welke stuk voor stuk beschikbaar zijn op onze website www.tennispro.nl

De voordelen van online winkelen? Keuze, kwaliteit, snelle levering en aanbiedingen het hele jaar door, 24 uur per dag.

Onze knowhow, opgedaan in meer dan 25 jaar ervaring, geeft u de mogelijkheid om te profiteren van onze technische adviezen en helpen u de juiste keuze te maken.

Als u vragen of opmerkingen heeft aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Telefoon NL: +31 (0)858 88 16 15  of via e-mail:  [email protected]

Telefoon BE: +32 (0)78 485 113 of via mail: [email protected]

DE ONLINESHOP
In tennis

SNELLE LEVERING
2 – 3 werkdagen

DE BESTE PRIJS
Garantie

ONZE PROFESSIONALS
Ter beschikking

NIET TEVREDEN
Geld terug

GRATIS AFHALING
In de winkel