Een handdoek cadeau bij aankoop vanaf €49
-35% op kleding en schoenen uit de lentecollectie Nike 2020
10% korting op gravelschoenen | code Clay10

ONZE PARTNERS

De MOURATOGLOU Tennis Academy

mouratoglou tennis academy

Tennispro is verheugd te kunnen samenwerken met volgende partners :

MOURATOGLOU Tennis Academy
Nice - Sophia Antipolis
www.mouratoglou.com

- JONGERENSTAGES
- STAGES VOOR VOLWASSENEN
- TENNISSCHOOL
- PROFESSIONEEL TRAININGSCENTRUM
- SCHOLARSHIP USA
- TORNOOIEN & EVENEMENTEN

- 300 dagen zon per jaar
- 34 tenniscourts : 21 gravel / 13 green set (8 indoor)
- 20 coaches & 5 fitness trainers
- Stages doorheen het hele jaar voor alle niveaus
- Overnachten op de campus of in hotel

De Mouratoglou tennisstages kort omschreven :

Na 10 jaar ervaring en meer dan 1500 stagiaires in 2014, kunnen we de Mouratoglou stageprogramma’s absoluut aanraden aan de fervente tennissers. Met 20 tot 40 trainingsuren per week, biedt deze academie stages in verschillende formules aan, aangepast aan ieders niveau, verwachtingen e.a. … Omringd door professionele coaches, een team samengesteld uit voormalige professionele spelers of afgestudeerden aan Amerikaanse universiteiten, leer je er de knepen van het vak, zowel technisch, tactisch als in wedstrijdvorm en dit op het hoogste niveau. Met meer dan 35 nationaliteiten per week en jongeren tussen 6 en 18 jaar creëert de Mouratoglou Tennis Academy een onvergetelijke ervaring voor tennisliefhebbers, beginners, jongeren en competitiespelers van elke leeftijd.

Tennis-Etudes

Onder leiding van Jérémy Chardy, biedt Tennis-Etudes, reeds meer dan 10 jaar geleden opgericht, een opleiding van hoog niveau waarin tennis en studies gecombineerd worden gedurende het hele jaar. De studenten kunnen zo intensief trainen en deelnemen aan tornooien zonder dat hun schoolopleiding in het gedrang komt..

Het uiteindelijke doel is om studenten op hoog niveau op te leiden, zowel sportief als educatief, om zich nadien te kunnen lanceren in het professionele circuit of een sportopleiding te volgen aan een Amerikaanse universiteit.

Om deze doelstelling te bereiken, beperkt deze opleiding zich niet tot de trainingen op het veld of de lessen in de klas, maar komen ook vaardigheden als zelfstandigheid, de zin voor inspanning en het gevoel van opoffering aan bod. Na afloop van een dergelijke opleiding bij Tennis-Etudes zijn de leerlingen jonge verantwoordelijke volwassenen, bekwaam om uit te blinken in hun professionele carrière, zowel sportief als educatief.

Al sinds 2003 behalen onze leerlingen uitstekende sport- en schoolresultaten !

 

Ecobal

Met ecobal stelt Tennispro een innovatieve dienst van hoogstaande kwaliteit voor aan de samenwerkende clubs. De originaliteit ligt in zijn ontwerp dat 24u/24u en 7d/7d een reeks producten en diensten aanbiedt tot een algehele voldoening van uw clubleden!

Dit service- en distributieconcept voorziet in een aanbod van tennisballen, diverse accessoires, snacks en energierepen en koude en warme dranken. Deze machine is eveneens uitgerust met een recycling-systeem voor oude tennisballen en tubes en beschikt over een eenvoudig middel voor digitale communicatie. Via een touchscreen kan je de Ecobal diensten, algemene clubinformatie, alsook de Tennispro website raadplegen!

Ontdek hier het concept : ecobal.net

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden van de samenwerking tussen Tennispro en Ecobal, contacteer ons dan via : [email protected]