head

HEAD GRAPHENE 360+ PRESTIGE TOUR TENNISRACKET (305 GR)

VEELZIJDIGHEIDSTABILITEIT

Het Head Prestige racket krijgt een nieuwe look in de nieuwe 360+ Graphene versie. Gekleed in rode en bordeauxrode kleuren, behoudt het de kwaliteiten waarvoor het bekend staat met een uitzonderlijke controle en een uitstekend speelgevoel. Dit model van de Prestige Tour, aanbevolen door Marin Cilic en Gilles Simon, is ideaal voor spelers met een offensief spel en die hun nauwkeurigheid willen verbeteren. 

Meer info
Speciale aanbiedingen :
 • GRATIS verzending vanaf 75€
 • 14-dagen bedenktijd
-41%
€ 270,00
€ 159,90
Adviesprijs : € 270,00
1

Kies uw gripmaat

Maattabel
illustration lightbulb

De tuning dienst stelt u voor
2 geheel identieke rackets

2

Kies uw snaren

Rope guide
loader
Loading

Voordelen: Veelzijdigheid - Stabiliteit

Het Head Graphene 360+ Prestige Tour-racket is een van de meest toegankelijke Prestige-modellen, met meer aandacht voor veelzijdigheid dan voor controle.
Het racket heeft een gewicht van 305g met een balans van 32cm wat bijdraagt tot stabiliteit bij elke slag. Het 640 cm² grote blad ligt makkelijk in de hand door de betere vergevingsgezindheid en de extra kracht die hij biedt. 
Het 18x19 snaarpatroon geeft je veel controle en precisie bij elke slag. Het constante 21,5 mm profiel zorgt voor meer balcontrole.

Technologieën :

Graphene 360+ : De Graphene 360+ is een verbetering ten opzichte van de Graphene 360. De Graphene 360 bevindt zich op 3, 9 en 12 uur voor meer stabiliteit en een betere energieoverdracht. Op de 360+ versie vindt u aan de onderkant van het frame Spiralfibers die zich bij balcontact uitrekken om u meer gevoel te geven bij het slaan.
- Full Cap: kenmerkende tubing van de Prestige, in het hele racket aanwezig om uw speelgevoel te maximaliseren.
Elongated shaft : groter hart van het racket voor meer flexibiliteit en controle
Box Beam: hoekig profiel voor meer controle

Type speler :

Dit racket is geschikt voor spelers van gemiddeld niveau die op zoek zijn naar een Head Prestige racket dat makkelijker te hanteren is en meer veelzijdigheid biedt.

Technische kenmerken

Gewicht onbespannen 305 g
Technologieën Graphène 360+, Box Beam, Full Cap, Elongated Shaft
Samenstelling Graphite
Bladformaat 640 cm²
Lengte 68.5 cm
Balans onbespannen 32 cm
Profielbreedte 21.5 mm
Snarenpatroon 18x19
Grip Hydrosorb Pro
Referentie 234430
contact phone Telefonisch op het nummer 0858881615 (NL) of 092737200 (BE)

Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u

contact mail Via e-mail

op het adres [email protected]
of door het contactformulier in te vullen.

Testracket service:
 • U kunt maximaal 2 rackets per test ontvangen voor een duur van 7 dagen.
 • De prijs van 100€ die bij deze artikels wordt vermeld, is een WAARBORG die vóór de test moet worden betaald; zodra de rackets naar ons magazijn wordt teruggestuurd, wordt dit bedrag teruggestort. Er wordt geen terugbetaling uitgevoerd in geval van vertraagde en onaangekondigde retourzending. Waarschuwing: De betaling van een testracket betekent niet dat het racket aan u toebehoort.
 • Voor een eerste bestelling vragen wij u om een identiteitsbewijs en bewijs van domicilie. De betaling van uw bestelling kan niet per bankcheque gebeuren.
 • Bestellingen voor testrackets worden alleen naar uw huisadres gestuurd. Verzending naar franchisewinkels is niet mogelijk.
 • De kosten voor het terugsturen van de testrackets zijn voor rekening van de klant. Daarom bieden wij u een kortingscode aan, die u samen met uw testracket ontvangt, voor elke aankoop van een nieuw racket:
  €7.50 korting bij de aankoop van een nieuw racket
  €15.00 korting bij aankoop van twee of meerdere nieuwe rackets
 • In geval van het niet retourneren van het testracket: een week later wordt u een ingebrekestelling gestuurd om deze situatie zo snel mogelijk te regulariseren, de racket(s) terug te geven of het verschuldigde saldo te betalen (nieuwe waarde van het racket (de racket(s)) - borg).
Bestel dit testracket

Waarborg
€100,00 TESTRACKET BEKIJKEN

* Adviesprijs leverancier