tecnifibre

TECNIFIBRE TF-X1 300 TENNISRACKET (300 GR)

KRACHTSTABILITEITCOMFORT

Ontdek het Tecnifibre TF-X1 300g racket. Het Tecnifibre TF-X1-gamma beantwoordt aan twee vaststellingen van het merk: het spel wordt jaar na jaar sneller en de spelers zijn op zoek naar steeds meer snelheid; en de schokken tussen de bal en het racket worden ook steeds intenser, wat steeds meer blessures veroorzaakt.
Om aan deze nieuwe behoeften te voldoen, zullen de TF-X1 rackets veel comfort bieden, maar ook meer kracht bij het slaan.

Meer info
 • GRATIS verzending vanaf 75€
 • 14-dagen bedenktijd
-58%
€ 259,99
€ 109,90
Adviesprijs : € 259,99
1

Kies uw gripmaat

Maattabel
illustration lightbulb

De tuning dienst stelt u voor
2 geheel identieke rackets

2

Kies uw snaren

Rope guide
loader
Loading

Voordelen voor de speler :

De Tecnifibre TF-X1 300g heeft een gewicht van 300g met een balans van 32cm om een grote stabiliteit aan elke slag te geven, zodat je stevige slagen van je tegenstanders met vertrouwen kunt incasseren.
De 645 cm2 bladformaat is zeer vergevingsgezind en dit wordt nog versterkt door de Isoflex en Frame Ergonomy technologieën, die de effecten van off-centre hits beperken en tegelijkertijd meer kracht en stabiliteit bieden.
Het open 16x19 snarenpatroon zorgt voor veel baleffect om je tegenstander verder van de baseline weg te duwen en voor meer kracht op je slagen.

Het grote pluspunt van dit racket is het comfort dat het biedt dankzij het X-Damp systeem aan het uiteinde van de grip. Deze technologie absorbeert tot 36% meer trillingen om het spelgevoel te behouden en tegelijkertijd armbelastende trillingen te absorberen. 

Type speler : 

- Middelmatige tot gevorderde speler op zoek naar een racket dat kracht levert en veel comfort biedt. 

Technologieën 

- X-Damp : De X-Damp is geïnspireerd op de technologie van René Lacoste en bestaat uit een gewicht aan het uiteinde van het handvat van het racket. Het beweegt lichtjes om de trillingen van de impact met het racket te absorberen en filtert tot 36% van de schok om spiervermoeidheid en het risico op blessures te verminderen. 
- Isoflex : een geheel nieuw progressief profielontwerp, met stijvere dwarssnaren en langere lengtesnaren voor het meest flexibele snarenpatroon, stelt spelers in staat om snelheid en precisie te behouden bij off-centre shots. 
- Frame Ergonomy : Rondere framevorm voor meer kracht, stabiliteit en vergevingsgezindheid.

Technische kenmerken

Gewicht onbespannen 300 g
Technologieën X-Damp, Isoflex, Ergonomy Frame
Samenstelling Graphite
Bladformaat 645 cm²
Lengte 68.5 cm
Balans onbespannen 32 cm
Snarenpatroon 16x19
Referentie 14TFX3002
contact phone Telefonisch op het nummer 0858881615 (NL) of 092737200 (BE)

Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u

contact mail Via e-mail

op het adres [email protected]
of door het contactformulier in te vullen.

Testracket service:
 • U kunt maximaal 2 rackets testen voor een periode van 7 dagen. Als u twee rackets tegelijk wilt testen, moet u beide modellen tegelijk bestellen.
 • De prijs van 150€ die bij deze artikels wordt vermeld, is een WAARBORG die vóór de test moet worden betaald; zodra de rackets naar ons magazijn wordt teruggestuurd, wordt dit bedrag teruggestort. Er wordt geen terugbetaling uitgevoerd in geval van vertraagde en onaangekondigde retourzending. Waarschuwing: De betaling van een testracket betekent niet dat het racket aan u toebehoort.
 • Wanneer u voor de eerste keer een testracket bestelt, kan u ons een identiteitsbewijs en bewijs van domicilie sturen naar het volgende e-mailadres: [email protected]. Indien wij deze documenten niet ontvangen binnen de 7 dagen na onze e-mail, zullen wij overgaan tot een terugbetaling van uw bestelling om de rackets vrij te maken voor andere klanten. De betaling van uw bestelling kan niet per cheque worden voldaan.
 • Bestellingen voor testrackets worden alleen naar uw huisadres gestuurd. Verzending naar franchisewinkels is niet mogelijk.
 • De kosten voor het terugsturen van de testrackets zijn voor rekening van de klant. Daarom bieden wij u een kortingscode aan, die u samen met uw testracket ontvangt, voor elke aankoop van een nieuw racket:
  €7.50 korting bij de aankoop van een nieuw racket
  €15.00 korting bij aankoop van twee of meerdere nieuwe rackets
 • In geval van het niet retourneren van het testracket: een week later wordt u een ingebrekestelling gestuurd om deze situatie zo snel mogelijk te regulariseren, de racket(s) terug te geven of het verschuldigde saldo te betalen (nieuwe waarde van het racket (de racket(s)) - borg).
Bestel dit testracket

Waarborg
€100,00 TESTRACKET BEKIJKEN

* Adviesprijs leverancier