Het materiaal voor padel

Filters

Fermer

1-96 / 601

Product 1 tot 96 van de 601
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Filters

Fermer

1-96 / 601

Product 1 tot 96 van de 601
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

PADEL : RACKETSPORT IN OPMARS

Padel is wereldwijd aan een stevige opmars bezig. Overgewaaid van Mexico, is padel bijzonder leuk, fysiek en tactisch. In Spanje is padel reeds één van de populairste sporten en ook in andere Europese landen wint deze sport aan populariteit. Net als tennis, kan padel in enkel-of dubbelspel gespeeld worden. Padel speel je op een rechthoekig padelterrein omringd door glaswanden of metalen rastering. Toegankelijk voor alle leeftijden, is padel een zeer leuke racketsport voor sportievelingen van eender welk niveau!

PADEL : WELK MATERIAAL?

Tennispro biedt padelmateriaal van de beste merken aan.

Ontdek al het materiaal voor deze sport als beginner of als regelmatige speler, als gevorderde of als professionele speler.  Voor elk niveau heeft Tennispro het juiste padelmateriaal. De padelrackets, “pala” genaamd in Spanje, kunnen verschillende vormen hebben afhankelijk van het spelersniveau. De ballen die voor deze racketsport worden gebruikt, zijn bijna identiek aan tennisballen, maar hebben een iets lagere druk. Zo biedt Tennispro padelballen aan voor zowel de training als competitie. Open je een nieuwe koker ballen, dan geniet je van een betere stuit. Een specifieke padelschoen heeft een gravelzool en combineert stabiliteit en soepelheid om je te begeleiden tijdens voorwaartse sprints naar het net. De padeltas heeft veelal verschillende vakken om meerdere rackets op te bergen. De meeste padeltassen zijn zeer compact en draag je makkelijk op de rug. Ook padelaccessoires vind je bij Tennispro, zoals bijvoorbeeld overgrips of beschermtape. Kortom bij Tennispro vind je als padelspeler je complete uitrusting!

CLUB : MAAK JE KEUZE UIT ONS PADELAANBOD

Bestuur je een padelclub en ben je op zoek naar al het materiaal eigen aan deze sport, zoals padelnetten van 10 meter, dan bent u bij Tennispro aan het juiste adres. Bij onze partner, Slamcourt, die tennis- en padelterreinen aanlegt, kan je terecht voor een prijsofferte voor de aanleg van een padelterrein, zowel voor het baanoppervlak als de omheining.

KEUZE UIT DE GROTE PADELMERKEN

De grootste merken gespecialiseerd in padel vind je bij Tennispro : NoxBabolat, HeadBullpadelWilson en ook Lotto voor kleding en asics voor schoenen. Topspelers Pablo Lima en Bela spelen met asics padelschoenen. Ontdek ons ruime aanbod rackets tegen de beste prijs en voor elk niveau!