polyfibre

POLYFIBRE EVOLUTION RIBBED TENNISSNAAR (SET 12,2 METER)

De Polyfibre Evolution tennissnaar is uitgerust met de nieuwste innovatie van het merk: de ribbelstructuur. Over de gehele lengte van de tennissnaar zijn groeven aangebracht die de grip op de tennisbal zullen vergroten en meer spin zullen creëren. Deze snaar heeft alle karakteristieken van de klassieke Polyfibre Evolution, maar biedt een buitengewoon comfort in vergelijking met de gemiddelde monofilamentsnaar.

Meer info
  • GRATIS verzending vanaf 75€
  • 14-dagen bedenktijd
€ 10,90
€ 8,85
Adviesprijs : € 10,90
1

Kies uw kleur

2

Kies uw maat

Kies uw Maat

Kies uw snaardikte : maattabel
loader
Loading

Voordelen : Veelzijdig - Spin - Comfort

Controle en spin

Deze monofilamentsnaar uit polyester zal je de nodige controle geven om de bal nog precieser te kunnen plaatsen. Toch zit de echte innovatie van deze tennissnaar in de ribbelstructuur. De vorm van deze snaar zal zorgen voor extra spin waarmee je de tegenstander ver achter het speelveld kan duwen.

Levensduur

Zoals alle monofilamentsnaren heeft deze Polyfibre tennissnaar een lange levensduur. Toch zullen spelers die snel hun snaren doorslaan niet altijd tevreden zijn met deze tennissnaar.

Spanningbehoud

Zoals alle snaren in zijn soort, heeft ook deze Polyfibre tennissnaar te kampen met een spanningsverlies na verloop van tijd. Toch zullen de goede speeleigenschappen behouden blijven.

Comfort

In tegenstelling tot de meeste monofilamentsnaren is deze Polyfibre tennissnaar veel soepeler. Hierdoor zal ze je een comfortabel gevoel geven tijdens het spelen en zal je gemakkelijker met veel lengte kunnen spelen zonder verlies aan controle.

Aanbevelingen

Spelersprofiel : Deze tennissnaar is ideaal voor gevorderde spelers die op zoek zijn naar een veelzijdige snaar die zorgt voor extra comfort en spin.

Technische kenmerken

Avantage cordage SPIN, LEVENSDUUR, VEELZIJDIGHEID
Lengte 12.2
Type racket Gewicht > 290g
Snaar stijl Monofilamentsnaren
Referentie SEVR30125
contact phone Telefonisch op het nummer 0858881615 (NL) of 092737200 (BE)

Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u

contact mail Via e-mail

op het adres [email protected]
of door het contactformulier in te vullen.

* Adviesprijs leverancier